Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Mε sms και facebook,ala Αιγυπτό και Αθήνα οι ταραχές στο Λονδίνο

  
1686091Όταν πριν απο δέκα χρόνια, έγραφα στο βιβλίο μου τα πρωτόλολλα των σοφών της Σιών ότι θα ξεσηκώσουν οι παγκοσμιοποιητές τους λαούς εναντίον των κυβερνήσεών τους, δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα αισθανόμουνα όταν όλα αυτά θα γινότανε πράξη.
Εφόσον εκελεγεί η κάστα που θα δημιουργήσει την εικόνα του θηρίου, αυτές οι ταραχές και οι κομπίνες των δανειστών θα οδηγήσουν...
σε μία παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση που υποτίθεται θα σώσει την κατάσταση.
Η κατάσταση δεν θα ζώζεται με τίποτε.
Τότε θα φέρουν τον "σωτήρα" (αντίχριστο).
Αν όμως δεν βγει σε ένα δύο μήνες η κάστα που θα δημιουργήσει την εικόνα του θηρίου, τον κλώνο του, που θα πασαριστεί για δίδυμος αδελφός του, τότε οι "αγορές" θα ξαναρχίσουν να δανείζουν λεφτά σε όλες τις χώρες και τα πράγματα θα ηρεμήσουν κάπως, αφού βέβαια όλοι θα έχουν χάσει μεγάλο μέρος των ατομικών τους εισοδημάτων και οι χώρες την εθνική οικονομική τους αυτοτέλεια.
Αυτά ξέρω και αυτά θεωρώ πιο πιθανά να γίνουν.
Όσο για τα γεγονότα του Λονδίνου, πρόκειται για μία άσκηση ξεσηκωμού.
Αυτά που έγιναν σε όλες τις χώρες, είναι οι ασκήσεις για τον τελικό ξεσηκωμό που θα προηγηθεί παγκόσμια και ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες, ώστε να φέρουν τον παγκόσμιο βασιλιά τους, το θηρίο της Αποκαλύψεως, που υποτίθεται θα φέρει ψωμί και ασφάλεια στον κόσμο.
Μέσα απο το γραφείο μου και χωρίς να πάω διακοπές για δέκατο συνεχόμενο χρόνο, γράφοντας  την επόμενη τριλογία του ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
Λιακόπουλος Δημοσθένης

www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου