Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

H απελευθερωση των ναρκωτικων,υποδουλωση των Λαων


Το ''ολλανδικο μοντελο'',ως γνωστον,απετυχε παταγωδως...το περασμα απο το ''μαλακο'' χασις στην ηρωινη και κοκαινη,ελαβε ρυθμους γεωμετρικους! Οι θανατοι πολλαπλασιαστηκαν κατακορυφα,με αποτελεσμα η Ολλανδια να ειναι η πρωτη χωρα στην Ευρωπη απο θανατους εξαιτιας των ναρκωτικων.
Στο βιβλιο του ο γιατρος Οικονομοπουλος,αν και υπερμαχος της αποποινικοποιησης του χασις,περιγραφει...
με μεγαλη σαφηνεια τις βλαβερες επιπτωσεις της τετραυδροκαναβινολης-καναβιγερολης-κλπ, στον ανθρωπινο οργανισμο,και τους κινδυνους που αυτη εμπεριεχει,οταν γινεται χωρις ιατρικη συνταγη.Βεβαια τα ναρκωτικα,υπηρξαν ανεκαθεν,πολιτικα εργαλεια μαζικης αποχαυνωσης στα χερια τυραννικων εξουσιων,ειτε επιτρεποντας τα,ειτε απαγορευοντας τα και ελεγχοντας απολυτα τη διακινηση τους μεσω του παρακρατους και των συγκοινωνουντων δοχειων του υποκοσμου.Καμμια αυταρχικη και αντιλαικη εξουσια,δεν θελει σκεπτομενους και ενεργους πολιτες,αλλωστε,για τον ιδιο λογο,θα επιχειρησουν να φιμωσουν και την ελευθερη διακινηση ιδεων στο διαδυκτιο.

ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. γιατι δεν μας περιγραφετε κιολας τις βλαβερες επιπτωσεις του THC στον ανθρωπινο οργανισμο???

    ειναι οι ιδιες επιπτωσεις που απαγορευτικε αρχικα γυρω στο 1927 απο επιτροπη στην αμερικη???

    βεβαια μην ξεχαμε απο ποιους αποτελουταν αυτη η επιτροπη που σαν μονο σκοπο ειχε να μην χασει το μονοπωλιο στην ξυλουργια στην υφαντουργια κτλ.

    μην ξεχναμε επισης οτι πολυ καιρο για ιατρικους σκοπους η συνθετικη δραστικη ουσια THC ηταν επιτρεπτη ενω το αντιστοιχο φυσικο προιον ηταν απαγορευμενο (προφανως για βγαζουν λεφτα οι ιατροφαμακευτικες εταιριες)

    γιατι δεν συγκρινετε μια φορα μονο τις επιπτωσεις της κανναβης με το αντιστοιχο προιον που σε ολο τον κοσμο το προωθουν με χιλια ??!!
    ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ!!!

    με το ρισκο να με βρισουν πολλοι εδω θα ηθελα να σας αναφερω την προσωπικη μου γνωμη .

    ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EIMOUN POTOPOIOS KAPOTE. TORA EIMAI XASISOKATANALOTIS. TORA OUTE TO STOMAXI M PONAEI OUTE EXO PONOKEFALO TIN ALLI MERA K PROPANTQN PAO STIN DOULEIA KANONIKA,GIA OSO 8A EXQ. BGALE SUMPERASMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή