Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Eλλαδιστάν!Κι όμως, δεν τους απέλασαν τους Μαροκινούς κλέφτες!

metanastes-ypatia
Δεν τολμούν, καθώς θα φωνάζει η Κούρτοβικ και θα απειλούν συνεχώς με επεισόδια οι αριστεριστές & αντιεξουσιαστές! Ο λόγος για τους τέσσερις Μαροκινούς που συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 19 Ιουλίου, έχοντας στην κατοχή τους...
κλοπιμαία, αλλά και τα ταξιδιωτικά έγραφα και χαρτιά αναβολής απομάκρυνσης που είχαν δοθεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στους εξ Χανίων ορμώμενους λαθρομετανάστες καταληψίες της Νομικής Σχολής, οι οποίοι κατέληξαν στο μέγαρο Υπατία.
Σε επίκαιρη ερώτηση της αντιπολίτευσης στη Βουλή, εμφανίστηκε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι αν και οι τέσσερις Μαροκινοί λαθρομετανάστες καταδικάστηκαν σε πολύμηνη φυλάκιση με αναστολή, ακόμα δεν έχουν απελαθεί και δεν τους έχουν καν αφαιρεθεί τα χαρτιά του ευεργετικού μέτρου που χορηγήθηκαν σε όλους τους λαθρομετανάστες που συμμετείχαν στην κατάληψη της Νομικής Σχολής για προσωρινή αναστολή απομάκρυνσης, με προσωπική απόφαση υπουργού Προστασίας του πολίτη Χρήστου Παπουτσή.
Ο λόγος για φαινόμενα απόλυτης ανομίας, με δράστη την πολιτική ηγεσία, η οποία αρνείται να εφαρμόσει τους νόμους, εις βάρος πάντα της ασφάλειας του Έλληνα πολίτη, ο οποίος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ότι δεν αποτελεί πλέον την προτεραιότητα της Πολιτείας.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου