Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τόσο άσχετος ρε Μπένυ !! Να υπογράψεις τη συμφωνία με τους Φινλανδούς με τον αυτόματο πιλότο ;


Την επομένη του Δεκαπενταύγουστου, μάθαμε μετά από ανακοίνωση της Φινλανδικής Κυβέρνησης ότι ο Βενιζέλος υπέγραψε συμφωνία παροχής εγγυήσεων προς την Φινλανδία προκειμένου να μας δανείσει χρήματα. Λίγο μετά αφού έγινε ρόμπα ο Βενιζέλος έλεγε: "Ελλάδα και η Φινλανδία συμφώνησαν, στο πλαίσιο της απόφασης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 21 Ιουλίου"... αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο προβλέπονταν από την απόφαση της Συνόδου Κορυφής !

Μάλιστα τα παπαγαλάκια...
του μέσω του πρασινοφρουρού του ΑΠΕ διέδιδαν ότι η συμφωνία συμπεριλαμβανόταν στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου:

"Υπενθυμίζεται ότι η Φινλανδία είχε θέσει το ζήτημα αυτό τόσο στο Eurogroup όσο και στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης, επικαλούμενη σοβαρούς εσωτερικούς πολιτικούς λόγους και μια διμερής συμφωνία Ελλάδας-Φινλανδίας γύρω από ένα κατάλληλο χρηματοδοτικό σχήμα συμπεριελήφθη στα συμφραζόμενα της απόφασης της 21ης Ιουλίου.
Το χρηματοδοτικό σχήμα διαμορφώθηκε τελικά σε τηλεδιάσκεψη που είχε ο κ. Βενιζέλος με τη Φινλανδή ομόλογό του κ. Jutta Urpilainen τις προηγούμενες μέρες, ενώ συνεχίζεται η νομική και τεχνική επεξεργασία. "

Σήμερα αποδεικνύεται ότι στις 21 Ιουλίου δεν είχε παρθεί καμία τέτοια απόφαση και όλα έγιναν μετά από διμερείς επαφές του Βενιζέλου και μάλιστα συνεργατών του, μιας και ο ίδιος ευρισκόμενος σε διακοπές δεν παρα*******υθούσε το θέμα, αλλά έσπευσε να συμφωνήσει προκειμένου να συνεχίσει ανενόχλητος τις διακοπές του... και δε νομίζω να πιστεύει κανείς τις ******* του ΑΠΕ και του ίδιου του Μπένυ για βιντεοδιάσκεψη τη μέρα του Δεκαπενταύστου ή τις προηγούμενες μέρες που ήταν ΣΚ, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μπένυ έκανε μπάνια στη Σκιάθο.

Μετά τις αντιδράσεις μικρότερων κρατών (Αυστρία, Ολλανδία, Σλοβενία) ήρθε χθες και η γερμανική κυβέρνηση να δηλώσει δια του εκπροσώπου της ότι δεν ξέρει τίποτα για καμία συμφωνία και περιμένει να ενημερωθεί απ' τις Βρυξέλλες, αλλά "μία τέτοιου είδους συμφωνία εις βάρος άλλων κρατών μάλλον δεν είναι σύννομη".

Σήμερα βγήκε η Φινλανδία και ανακοίνωσε επίσημα ότι κάνει πίσω και θα ψάξει άλλο τρόπο... ο Βενιζέλος βέβαια δεν πρόκειται να παραιτηθεί μετά τη γκάφα που έκανε και την οποία παρακάλαγε με επιστολή τους Ευρωπαίους να ακυρώσουν................

Διαβάστε και την είδηση που δείχνει ότι ο Βενιζέλος δεν διαπραγματεύτηκε σε κανένα σημείο τη συμφωνία και όλα έγιναν με τον αυτόματο πιλότο... αν είχε διαπραγματευθεί και δεν ήθελε να γίνει ρόμπα θα είχε ενημερώσει πχ. τους υπόλοιπους στην ΕΕ και θα έλεγε στους Φινλανδούς: Δεν μπορώ γιατί οι άλλοι δεν μ' αφήνουν... αλλά είπαμε:
±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±
Αυτοί είναι οι εγκέφαλοι που μας κυβερνάνε..
 ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου