Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σύγχυση στους βουλευτές με την φοροκαταιγίδα


Σύγχυση στους βουλευτές με την φοροκαταιγίδα
Σε ατμόσφαιρα σύγχυσης εντός της ΚΟ του ΠαΣοΚ, με τις αντιδράσεις και τη δυσφορία των πολιτών να κλιμακώνεται και με ένα ακόμη δίλημμα να αιωρείται πάνω από τη διαδικασία, διεξάγεται την ερχόμενη εβδομάδα η ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο και τον πρώτο εφαρμοστικό νόμο.

Επειτα και από τη δημοσιοποίηση της εξαιρετικά δυσμενούς εκδοχής του πακέτου μέτρων από τον νέο υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Ευ. Βενιζέλο, το κλίμα μεταξύ των βουλευτών του ΠαΣοΚ είναι...
εκρηκτικό. Τουλάχιστον δύο βουλευτές (οι κκ. Αλ. Αθανασιάδης και Θ. Ρομπόπουλος) έχουν δηλώσει ότι δεν θα υπερψηφίσουν, άλλοι δύο αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά (οι κκ. Π. Κουρουμπλής και Ν. Σαλαγιάννης), ενώ τα ερωτηματικά παραμένουν για την κυρία Χρύσα Αράπογλου - χωρίς πάντως να είναι βέβαιο ότι οι αντιδράσεις περιορίζονται σε αυτούς.

Όλα αυτά σημαίνουν, εφόσον επιβεβαιωθούν, ότι η κυβερνητική πλειοψηφία ξεκινά από τους 153 βουλευτές, με κίνδυνο να… πάψει να είναι πλειοψηφία, λίγες μόλις ημέρες έπειτα από την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από 155 βουλευτές. 
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου