Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Δεν πάει καλά ο άνθρωπος!Ο γαπ όλα αυτά τα βλέπει θετικά,που μας έχει καταστρέψει οικονομικός, και η ανεργία εχεί χτυπήσει κοκκινο


Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου από το ελληνικό κοινοβούλιο

«Θετικό σημάδι για το μέλλον της χώρας»

"Πιστεύουμε ότι είμαστε σε μια πολύ σταθερή πορεία, δύσκολη βέβαια πορεία, με πολλές θυσίες, που θα μας οδηγήσει σε μια ισχυρή και βιώσιμη οικονομία", επεσήμανε ο κ.Παπανδρέου.
"Πήραμε τη στήριξη των εταίρων μας κι αυτό είναι μια θετική ένδειξη...
για το μέλλον της Ελλάδας, όχι απλώς ένα "πράσινο φως", πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής -και αφού είχε προηγηθεί η κατ΄ ιδίαν συνάντησή του με τους έξι ισχυρούς της Ένωσης- δήλωσε πως η Ελλάδα παραμένει απολύτως προσηλωμένη στη συνέχιση του προγράμματος που θα καταστήσει βιώσιμη την ελληνική οικονομία, παρά τις δυσκολίες που έχει.
Έχουμε μπροστά μας, συνέχισε ο κ. Παπανδρέου, μια μάχη, μάχη για τους Έλληνες, για την Ελλάδα, για την Ευρώπη. Ελπίζουμε ότι και η Ένωση θα φτιάξει το κατάλληλο πλαίσιο. Με την ισχυρή δέσμευση της Ένωσης θα υπάρξει και η έγκριση του προγράμματος από το Κοινοβούλιο και η δέσμευση μας, κατέληξε ο πρωθυπουργός.

1 σχόλιο: