Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ρε αν δεν μετανοήσουμε για τον λάθος δρόμο που πήραμε σαν λαός και δεν γυρίσουμε πάλι εκεί που ήμασταν και πρώτα,δεν υπάρχει σωτηρία.


Την ιστορία μας την αλλάξαν στα σχολικά βιβλία και κανείς δεν αντέδρασε,μας ανάγκασαν τα παιδιά μας να μη μαθαίνουν για το Χριστό και έβγαλαν και την εικόνα Του από τις σχολικές αίθουσες δήθεν για εξηχρονισμό(κούνια που μας κούναγε),επιτρέψαμε μέχρι και αδελφές να κάνουν νόμιμο γάμο,λες και η λέξη γάμος κοινωνία είναι μια έκφραση του Μπουτάρη η του Καμίνη και όχι λέξη που αντιπροσωπεύει κάτι ιερό και όσιο.
Και μέχρι τον σταυρό από τη σημαία μας είπε ο...
κύριος(κερί και λιβάνι) Σιφουνάκης να αφαιρέσει,γιατί άκουσον άκουσον πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας.
Λες και έχει ο σταυρός της σημαίας και η πίστη μας γενικά κάποια σχέση με τον διαχωρισμό που ευαγγελίζεται ο υπουργός.
Και με όλα αυτά κανείς μας δεν έκανε τίποτα. Τα δεχτήκαμε αμάσητα,μόνο και μόνο να μην χάσουμε τη μάσα.
Μόνο αυτό μας ένοιαζε και μας νοιάζει και τίποτα άλλο.
Τώρα που μας παίρνουν και αυτό,βγήκαμε σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή στις πλατείες.
Ο Θεός όμως ξέρει και βλέπει και δεν χρειάζεται τίποτα να κάνουμε μεγάλο και τρομερό για να μπορέσουμε να γυρίσουμε πάλι εκεί που ήμασταν.
Απλά να μετανοήσουμε πραγματικά και να γυρίσουμε σαν Έθνος πάλι κοντά του εκεί που ήμασταν πάντα.
Αλλιώς λυπάμαι που το λέω....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Και πριν προλάβει κανείς έξυπνος και άθεος και αρχίσει τα γνωστά σχόλια,να ξέρετε πως κάθε δοκιμασία που περνάμε είναι μόνο για να μας αφυπνίσει και τίποτε άλλο.
Αν τώρα εμείς συνεχίσουμε να νοιαζόμαστε μόνο για τον εαυτό μας και για τίποτε άλλο,είναι σίγουρο πως θα έρθουν και άλλα δεινά στο τόπο μας.
Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Ανγνώστης
ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου