Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Nα είμαστε ετοίμη για κάθε ενδεχόμενο!


Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο Γ.Παπανδρέου εκλιπαρεί τον Σαμαρά (Κυρίως) τους άλλους τους έχει γραμμένους, όχι φυσικά για συναίνεση αλλά για ΣΥΝΕΝΟΧΉ στο έγκλημα του απόλυτου ξεπουλήματος και υποθήκευσις της χώρας. Στόχος του ΔΝΤ που πιέζει αφόρητα προς αυτή την κατεύθυνση είναι να αποτραπεί με κάθε τρόπο, αποσταθεροποίηση της πολιτικής στην διαλυμένη αυτή χώρα, γιατί έτσι θα κινδυνέψει η αποπληρωμή των δυσβάστακτων τόκων και επιτοκίων και τοκοχρεολυσίων με τα οποία έχουν χρεώσει εμάς...
τα εγγόνια και τα δισέγγονα μας.
Πως θα ανεχθεί η κοινωνία την ΑΠΟΛΥΣΗ χιλιάδων δ.υ;;;;;; Αλλο είναι να λες "εσύ που παίρνεις 2.500 πάρε 1.800 και πολλά " και άλλο να τον απολύεις.
Πως θα ανεχθεί η κοινωνία τη ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΊΩΣΗ των επικουρικών συντάξεων τις οποίες ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ δουλεύοντας πολλοί από εμάς 20, 30, 40 χρόνια;
Πως θα ανεχθεί η κοινωνία η καθημαγμένη από τα γνωστά προβλήματα της εγκληματικότητας, της ανεργίας, της ανέχειας και της απίστευτης ύφεσης ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ, ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ αφού, το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που έρχεται με φόρα, θα μας πάει σπρώχνοντας μέχρι το 2025 και βάλε; (επιμήκυνση το λένε και δεν ξέρω πως αλλιώς).
Να είμαστε έτοιμοι λοιπόν. Το βάρος πέφτει εξαιρετικά μεγάλο ΚΑΙ στους ώμους της ευρύτερης και όχι μόνον της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αλλά πέφτει και στις πλάτες είτε όλων μας, είτε κάποιων που θα πεταχτούν από το σωρό και θα ηγηθούν της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ απέναντι στην λαίλαπα που ήδη κτυπάει την πόρτα του καθενός μας, με χίλιους τρόπους.
ΑΓΩΝΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Κ' ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή