Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΤΡΑΓΙΚΗ!








Εχουμε δεί πολλά κουφά στην Αλεξανδρουπολη και να που το δάμε και αυτό άναψαν τα φώτα  στο ρέμα βανικίωτη άπο τις 19:30 σε μια περίοδο που νυχτώνει τις 20:30 αλλά το πίο κουφό είναι...

 ότι είναι αναμένα μόνο τα δεξιά,πάτε καλά εκεί στη ΔΕΗ δεν έχετε ακόμα αλλάξει το πρόγραμμα που ανάβουν τα φώτα τόσο δουλειά έχετε που δεν σας έχει μείνη χρόνος και μετά κλαιγόμαστε για το περιβάλλον,όλα ένα μπουρδέλο τα έχουμε κάνει και μετά πληρώνει ο μακάκας ο πολίτης τα δημοτικά τέλη,πόσο ακόμα πιο χάλια θα γίνουμε

15 σχόλια:

  1. Οτι να ναι ποσό μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mas exeis pri3ei ta @@ mlk, to stelneis k sto fb, grapse kati simadiko, sta @@ mas g ta fota, tosa xronia ekei pera dn eixe laba k se peira3e p anavoun ta misa

    an to sviseis ise poustraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. anwnume salta kai gameisou,edw ta palikaria prospathoun na kanoun kati kalo gia thn polh mhpws kai ksupnisoun,kai esu na tous entharineis tous ths les ante salta kai gameisou kai pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:32 θα είσουν μάγκας αν μας έβριζες επωνυμα τςρα που εισαι ανώνυμος απλά εισαι ενας ακόμα γραφικος και ειδες δεν το σβησαμέ το σχολιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kapioi prospa8oun gia to kalo autis tis polis esi tha eprepe na tous epivraveveis ala apo ti fenetai adiafwris plirws.Atoma san esena mono xeiroteri mporoun na kanoun autin tin poli ala k tin idia tin ellada!!eutixws uparxoun poloi pou mas stirizoun opote 3ereis pou se grafoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παμε μαγκές καλό το blog σας να τα λέτε οπώς τα λέτε είστε ωραίοι και μην ακούτε κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μπλογκ είναι ξεφτίλλα.
    Δεν ξέρει τι να γράψει, και γράφει για τα φώτα και τους χώρους στάυμευσης στην Αλεξανδρούπολη.
    Οι συγκεκριμένοι συντάκτες του ιστολογίου, δεν μπορούν να εκφραστούν κανονικά και καταλήγουν γελίοι. Προσέξτε τι γάφετε...Λάθος τονισμός, γεμάτα ορθογραφικά λάθη, μετρημένα τα σημεία στήξης...(δεν νομίζω να τα ξέρετε. είναι η τελείες, τα κόμματα κ.α.).

    Νομίζετε πως σας διαβάζουν για αυτά που γράφετε;;; Ε΄θστε πολύ γελασμένοι!

    Ρίξτε μια ματιά στο www.alexa.com για να δείτε τις αναζητήσεις των "αναγνωστών" σας, οι οποίες παραπέμπουν σε εσάς. Όλες, μα όλες οι αναζητήσεις αφορούν την Τζούλια Αλεξανδράτου!

    Δεν έβρισα κάποιον, και δεν προσπάθησα να μειώσω κανέναν. Εγώ απλά λέω την αλήθεια. Αν σκεφτείτε λίγο, θα καταλάβετε πως χρειάζεστε περισσότερη πείρα στην ευχαίρια λόγου.

    Μιχάλης από Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλέ μου όταν γραφείς σε ένα blog το σίγουρο είναι να κανείς και κανένα λάθος δεν είμαστε θέοι για να τα κάνουμε όλα σωστά και σε όλα μα όλα τα site blog του κόσμου μπαίνουν άπο της αναζητήσης της google yahoo και bing και οποιά άλλη ύπαρχει πές μου ένα που να μην μπαίνουν.
    Τωρά εσένα δεν σου αρέσει το blog και είναι γνώμη σου αρέσει πάντως σε πολλούς και γιατί θές να γράψουμε ρε φίλε δλδ έσενα σου αρέσει ο κάθε ελλήναρας να παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο η για το πόσα τραγικά βλέπουμε γύρω μας και δεν μιλάμε έμεις μιλάμε και έχουμε και άποψη και σε όποιον αρέσει και τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
    Και ακόμα και εσύ που μας κοροϊδεύεις για τα λάθη κοίτα το σχόλιο σου ''γαφετε'' δεν στο λέμε άπο κακία τα λάθη είναι ανθρώπινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tha thelame poloi na doume k to diko sou blog file mixali;na doume esi o empeiros blogger ti grafeis k ama se xreiastoume na mas kaneis kai kanena mathima!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν μετρήσουμε ένα ένα τα λάθη που κάνεις εσύ στις αναρτήσεις σου, θα γράψουμε μυθηστόρημα! ελλήναρας ,έμεις, άπο!!!

    "Τωρά εσένα δεν σου αρέσει το blog και είναι γνώμη σου αρέσει πάντως σε πολλούς και γιατί θές να γράψουμε ρε φίλε δλδ έσενα σου αρέσει ο κάθε ελλήναρας να παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο η για το πόσα τραγικά βλέπουμε γύρω μας και δεν μιλάμε έμεις μιλάμε και έχουμε και άποψη και σε όποιον αρέσει και τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους."

    Διάβασε ξανά το σχόλιό σου, και αν το βρίσκεις σωστό σε τρόπο έκφρασης, εγώ να μην ξανασχολιάσω ποτέ. Ξέρεις είναι καλύτερο να παραδέχεσαι τουλάχιστον ότι έβγαλες το Λύκειο με το ζόρι (αν το έβγαλες), και βαριέσαι την ζωή σου.

    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε γραφικε Μιχάλη έσυ τι είσαι ο μπαμπινιώτης του ιντερνετ και μας τα πρίζεις όλη μερα παραταμας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α, τώρα δε ξέρουμε τι να πούμε και λέμε παράτα μας; (!!!)

    Είσαστε πραγματικά άχρηστοι. Φαίνεται καθαρά ότι ένα 8χρονο θα έγραφε καλύτερη έκθεση απ' αυτήν.

    Παιδιά, έχετε βγάλει το Λύκειο; Και αν ναι, με τι βαθμό;;; :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μιχάλη εσύ τη σπουδαζείς ρε φίλε πυρηνικός επιστήμονας και τους έχεις σπάσει τα νεύρα με όλα αυτά που γράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o xronos einai xrima amartia na ton xaramizoume gia enan kompleksiko san k esena

    ΑπάντησηΔιαγραφή