Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΤΑ ΓΚΑΤΖΟΛΙΑ ΜΑΣ

Ωραιό θέαμα στο κέντρο της πόλης μας βλέπουμε τα βράδια τον κάθε γαϊδαρο να το παίζει δήθεν μάγκας και να παρκάρει το αμάξι του εκεί που απαγορεύεται μόνο και μόνο για να δείξει το πόσο βλαχομπαρόκ και γκάτζος είναι έτσι θα πάμε μπροστά με τέτοιους ανθρώπους που το μόνο που ξέρουν είναι...
να δείχνουν το πόσο μακάκες είναι σε αυτήν την χώρα ορισμένοι άνθρωποι.
Η αστυνομία της Αλεξανδρούπολης αν και είναι μόλις ένα τετράγωνο άπο εκείνο το σημείο στην πρώτη φωτογραφια δεν πείραν χαμπάρι τίποτα κοιμούνται του καλού καιρού.

Υ.Γ Πρός αστυνομία είδα ένα αμάξι της ασφάλειας ωρά 2 που ήταν παρκαρισμένο χωρίς κανέναν μέσα,που ήταν τα τεμπελόσκυλα;;;

4 σχόλια:

  1. Εχουμε και έμεις πολλούς γκάτζους ρε παιδί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα, το μπλογκ να το ονομάσετε ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, αφού συνεχώς γράφετε για τα αυτοκίνητα και τους χώρους στάθμευσης.

    Α, και επίσης, είναι εκνεβριστικό να βλέπεις τουυς συντάκτες του ιστολογίου να γράφουν οι ίδιοι σχόλια στις αναρτήσεις τους σαν ανώνυμοι!

    Είναι γελίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες ρε φιλε ούτε ένα ενα σχολιο δεν γραφουμε εμείς ότι να ναι είσται ρε παιδιά λέτε ότι μαλακία σας κατέβει στο κεφάλι τι να πω πιά ένα καλό λόγο δεν μπορείτε να πέιτε άλλα για να κοροιδεύεται μόνο είσται άλλα ανώνυμα γιατί επωνυμα θέλει αρχίδια που εσείς δεν έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή