Και αναρωτιόμασταν, πως και δεν σκέφτηκαν όλους αυτούς που δεν μπορούν να απαλλαγούν από αυτήν την γλυκιά συνήθεια. Ελβετοί επιστήμονες, βρήκαν την σοκολάτα που...
δεν λειώνει με την ζέστη, και έχει λίγες θερμίδες. Τι έκαναν; Αύξησαν στους 55 βαθμούς κελσίου την τήξη αντικαθιστώντας μερικά ένζυμα που έχει μέσα η σοκολάτα. Μείωσαν παράλληλα κατά 90% τις θερμίδες. Η εταιρία VULCANO που βρήκε την πατέντα, ήδη έχει δεχθεί πρότασης πώλησης του νέου προϊόντος σε μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες όπως η Nestlé και η Cadbury
troktiko
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου