Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΦΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ $10.000

Μπορεί οι καιροί, λόγω οικονομικής κρίσης, να μην επιτρέπουν ούτε για αστείο τέτοια …ανοίγματα, ωστόσο, ακόμη και στις δύσκολες μέρες για τα πορτοφόλια υπάρχουν και οι εκκεντρικοί. Για το λόγο αυτό μια αμερικάνικη επιχείρηση αποφάσισε να κάνει και νέα ανοίγματα. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, εργολάβος κηδειών, αποφάσισε να κάνει … προσφορές στους πελάτες του, τουλάχιστον στους εκκεντρικούς.
Προφέρει λοιπόν κηδεία και ταφή στη Σελήνη, για όσους θέλουν η τελευταία τους κατοικία να είναι στο φεγγάρι. Η αποστολή ωστόσο ενός και μοναδικού γραμμαρίου στάχτης θα κοστίζει 10.000 δολάρια. Η επιχείρηση διαβεβαιώνει σε ανακοίνωσή της πως οι αποστολές αυτές στο φεγγάρι θα είναι "μια ειδική τιμή προσιτή σε όλους όσους μοιράζονται το όνειρο να διευρύνουν την εμβέλεια της ανθρωπότητας μέχρι τ΄αστέρια".
Πριν από δέκα χρόνια, μάλιστα η ίδια εταιρεία είχε δώσει στη NASA μία διαστημική κάψουλα που περιείχε τα λείψανα του αμερικανού αστρογεωλόγου Γιουτζίν Σουμέικερ, του πρώτου ανθρώπου οι στάχτες του οποίου εναποτέθηκαν στη Σελήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου