Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Τι κρύβεται πίσω από την ανέγερση Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα;




Ελπιδοφόρος Νικολόπουλος - Υπ. Τομέα Μετανάστευσης, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής

Η κατασκευή του Ισλαμικού Τεμένους πιθανώς θα αποτελέσει την βαλβίδα απασφάλισης για την δημιουργία εκατοντάδων εκρηκτικών καταστάσεων στην Ελληνική Επικράτεια. 
Η εισαγωγή και εφαρμογή του μνημονίου αποτέλεσε το...
δολοφονικό όπλο για την επίθεση κατά του Ελληνικού Λαού. Δραματικές μειώσεις μισθών, εξαφάνιση της  πρόνοιας, εκτόξευση ανεργίας, κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων, ξεπούλημα της Πατρίδας ακόμη και σε Τούρκους (βλ. λιμάνια), είναι μόνο μερικές από τις επιπτώσεις των Μνημονίων, που είναι πλέον ορατές ακόμη και στον πιο αδαή. Και ενώ η ελληνική κοινωνία βράζει και τρομοκρατείται, η Κυβέρνηση έχει ψηλά στην ατζέντα της, την ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους, σαν να κινούνται όλα φυσιολογικά, αποκρύπτοντας και αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που αυτό θα έχει στην συνοχή του Ελληνισμού και της Ιστορίας του.
Η ήδη τεταμένη κατάσταση που επικρατεί με τους αναρίθμητους παράνομους μετανάστες στην Αθήνα είναι αδιαμφισβήτητο, ότι με την δημιουργία του Τεμένους, θα συμβάλει σε περαιτέρω κλιμάκωση της δράσης τους, με απρόβλεπτα δυστυχώς αποτελέσματα. Η δημιουργία ενός κέντρου συνάξεως, θα τους οργανώσει και μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο για την δημιουργία μίας «αραβικής άνοιξης» στην Ελλάδα.
Τρανή απόδειξη των παραπάνω ισχυρισμών, η συσπείρωση και οι εγκληματικές ενέργειες των φανατικά Ισλαμιστών σε διάφορες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες του Δυτικού Κόσμου, όπως το Λονδίνο, η Στοκχόλμη ή το Παρίσι.
Την απόλυτα σεβαστή ανάγκη, της ύπαρξης θρησκευτικού χώρου για τους Μουσουλμάνους της Αθήνας, προσπαθεί να καλύψει το Ισλαμικό Τέμενος στην περιοχή του Βοτανικού. Σύμφωνα όμως με σχετικό  άρθρο της Κυριακάτικης Ελεύθεροτυπίας (31-05-2009), αριθμούσε σε 26 τα οργανωμένα τζαμιά και σε 30 διάφορους άλλους χώρους, για την καθημερινή προσευχή των μουσουλμάνων μεταναστών στο Λεκανοπέδιο. Το 2013, με τους ρυθμούς που καταγράφονται, προφανώς και θα είναι τουλάχιστον τα διπλάσια!
Κατά συνέπεια, η δημιουργία ενός μεγάλου Ισλαμικού Τεμένους δεν καλύπτει την πλήρη απουσία ύπαρξης λατρευτικών χώρων. Αντί όμως να εξετάζεται ενδεχομένως ως μέση λύση, η δυνατότητα νομιμοποίησης κάποιων από τους παραπάνω χώρους, τηρουμένων των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής, οι τελευταίες Κυβερνήσεις προωθούν την ανέγερση ενός Μεγάλου Τεμένους. Με αυτόν τρόπο, δημιουργούνται ερωτήματα για τον απώτερο σκοπό που τελικά εξυπηρετεί η σπουδή της κατασκευής του.
Σκεπτόμενος μία παλαιότερη, αλλά πάντα επίκαιρη δήλωση του Τουργκούτ Οζάλ, ότι «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από δω μεριά, και να τελειώνουμε πια με αυτούς», οι συνειρμοί γίνονται απλοί. 
Αν η επιλογή της χώρας μετανάστευσης γίνεται με βάση την ύπαρξη ή όχι λατρευτικού χώρου, γιατί δεν επιλέγονται τα πλούσια και άκρως Μουσουλμανικά κράτη της Αραβικής χερσονήσου και προτιμώνται κατά συρροή Χριστιανικά Ευρωπαϊκά Κράτη;
Κατά συνέπεια, η ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους που αποτελεί μία ακόμη συνέπεια της αθρόας εισβολής των παρανόμων μεταναστών στη Πατρίδα μας, εξυπηρετεί τα μεγαλόπνοα σχέδια των επίδοξων κατακτητών.
 Λαμβάνοντας υπόψη την υπογεννητικότητα που μαστίζει, όχι μόνο την Πατρίδα μας αλλά και όλη την Ευρώπη, δημιουργούνται σταθερά και με γοργό ρυθμό οι συνθήκες αλλοίωσης των εθνικών χαρακτηριστικών που διέπουν τον τόπο μας. Παράλληλα, επαληθεύεται το μεγάλο όνειρο των Ισλαμιστών για την δημιουργία του μουσουλμανικού τόξου στον Βαλκανικό χώρο, το οποίο θα αποτελέσει το όπλο της εκτόπισης του Χριστιανικού στοιχείου σε όλη την Γηραιά Ήπειρο.
Και όσο εκλείπει ένας μεγάλος ηγέτης που θα αναχαιτίσει τα παραπάνω φιλόδοξα σχέδια κατάκτησης, τόσο γίνεται επιτακτική η αφύπνιση και επαγρύπνησή μας. Διότι η ανεξαρτησία μας χαρακτηρίζεται μεν από την ανεξιθρησκία, χαρακτηρίζεται όμως και από την ιστορική συνέχιση των εθνικών μας χαρακτηριστικών και της χριστιανικής πίστης της συντρηπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. 

www.anelneolaia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου