Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Μάθε επιτέλους ποιος σε κυβερνά!

Picture
Ο εγκληματίας γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, λέει ο λαός όπως πάντα σοφά. Και η είδηση της ημέρας το αποδεικνύει. Διαβάσαμε και μείναμε άφωνοι από την παντελή έλλειψη ντροπής, τακτ, συνείδησης και ό,τι άλλο μπορεί να χαρακτηρίζει έναν κοινό δολοπλόκο κι εκμεταλλευτή, ότι ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας υπέγραψε απόφαση σύμφωνα με την οποία ο Λ. Παπαδήμος για τα επόμενα έξι χρόνια θα είναι τιμητικό μέλος του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τράπεζας. Θα καλύψει την κενή θέση του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Οι 'σωτήρες' της χώρας μας, τεχνοκράτες αλλά και απλοί υπάλληλοι ξένων συμφερόντων, δεν χάνουν την ευκαιρία να... τιμήσουν αλλήλους για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Δεν γνωρίζουμε ποια και αν θα υπάρχει αμοιβή, αλλά αν η θέση είναι αμισθί, θα σας πούμε... ακόμα χειρότερα. Και ο νοών νοείτω. Καμία 'υπηρεσί'α δεν προσφέρεται σήμερα δωρεάν.

Κι ενώ κάποιοι από μας μπορεί να ανήκουμε (αν το αντέχει η τσέπη μας) σε κάποιο club του τένις, ιππασίας, κολύμβησης, άντε και κανένα νυχτερινό, οι δυο κύριοι Στουρνάρας και Παπαδήμος έχουν άλλα σπορ. Τα club της Τριημερούς επιτροπής και της Μπίλντερμπεργκ. Πρέπει να είναι αρκετά διασκεδαστικά εκεί πέρα, κι επιμορφωτικά, και οι θαμώνες ή μέλη να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι, αφού είναι μέσα στα πράγματα. Μέσα στα κέντρα αποφάσεων κι ενημέρωσης από πρώτο χέρι και παίρνουν γραμμή. Κι αφού έχουν και καλή παρέα, τον ιδρυτής τους, τον μέγα Ρόκφέλερ.


Τώρα γεννάται μια απορία. Η Εθνική Τράπεζα ανήκει ή όχι στο δημόσιο τομέα; 

Picture
Αν αυτό το έγγραφο είναι έγκυρο, αφορά σε επερώτηση του περιπλανόμενου βουλευτή Βελόπουλου, όπου η απάντηση είναι όχι. 

Picture
Το ίδιο καταλαβαίνουμε κι από την επίσημη ιστοσελίδα της. Παρεπιπτόντως... ωραία φωτογραφία έχουν, την τράπεζα με φόντο χημικούς αεροψεκασμούς....
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ ή NBG) μόνο δημόσια δεν είναι. Είναι ιδιωτική τράπεζα όπως ενημερώνει η ίδια μέσω του Υπουργού Οικονομικών. Εκτός αυτών διατηρεί και off Shore εταιρεία στα νησιά Cayman από κοινού με την Credit Bank Suisse εν ονόματι C.P.T. Invesments

Κι απ'ό,τι φαίνεται δεν ενημερώνει μόνο, διορίζει κιόλας. Κι έτσι ο Λ. Παπαδήμος ξανά παρέα μας. Το υψηλόβαθμο στέλεχος χρειάζεται να είναι από κοντά, να προσφέρει κι άλλο τις πολίτιμες υπηρεσίες του, όπως έκανε κι από τα χρόνια τα παλιά, επί Σημίτη, επί Παπανδρέου, επί του εαυτού του και επί τα αυτά: στην ολοκλήρωση των σχεδιών της παράδοσης της χώρας μας στις 'μυστικές κοινωνίες'. Ποιες είναι αυτές; Ααα... δεν ξέρουμε, βρείτε το. Θα προσλάβετε ένα καλό μέντιουμ να επικοινωνήσει με τον μακαρίτη τον Τζων Κέννεντυ και να τον ρωτείσετε. Γι' αυτός και μόνο είχε κάποια στιγμή το θάρος να μιλήσει ανοικτά γι' αυτές και να δηλώσει δημόσια την άρνηση του να συνεργαστεί μαζί τους. Τι ακριβώς περνούσε από το μυαλό του όταν το έλεγε αυτό; Απ' ό,τι αργότερα αποδείχθηκε... μια σφαίρα!
 
allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου