Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Προκλητική δήλωση Σόιμπλε για τους 'λίγους' που διαδήλωσαν κατά της Μέρκελ.

Picture "Οι 15.000 που διαδήλωσαν στην Αθήνα κατά της Μέρκελ είναι μειοψηφία" δήλωσε ο Σόιμπλε.


Είναι στο Τόκιο και στέλνει το μήνυμα του. "Εξακολουθώ να ανησυχώ για τις διαμαρτυρίες, αλλά αν παίρνεις αποφάσεις λαμβάνοντας υπόψη διαδηλωτές, δεν θα έχεις ποτέ μια βιώσιμη πολιτική", δήλωσε ο Σόιμπλε κατά τη διάρκεια συζήτησης με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ. Μέτρησε τους διαδηλωτές και τους βρήκε 15.000 και είπε ότι αυτοί είναι μια απλή μειοψηφία. "Στη δημοκρατία, η πλειοψηφία είναι αυτή που αποφασίζει. Μια μειοψηφία μπορεί να διαμαρτύρεται, όμως τις αποφάσεις τις παίρνουν οι πολιτικοί ηγέτες", πρόσθεσε...

Κοντραρίστηκε με την Λαγκάρντ για το θέμα της επιμήκυνσης και γενικά η φαρσοκωμωδία καλά κρατεί. Είπαμε... περιμένουμε αμερικάνικες εκλογές και ροκανίζουμε τον χρόνο μ' επισκέψεις και δηλώσεις.

Όμως το αξιοπερίεργο είναι που όλοι προβοκάρουν τον Ελληνικό λαό να βγει στους δρόμους. Πρώτα ο Σαμαράς, με τις προκλητικές δηλώσεις περί καλοσωρίσματος Μέρκελ όπως της αρμόζει, και τώρα ο Σίομπλε μετράει κεφάλια και τα βρίσκει λίγα... Σαν να λέει... ξαναπροσπαθείστε, δεν μας πείσατε ακόμα ότι δεν θέλετε τα μέτρα. Ή μήπως κάνουμε λάθος; Μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν σχετικά σε μπλογκ:


  • Καλά κάνει και μας την λέει ο ναζί, αφού δεν ήταν 2 εκατομμύρια άνθρωποι στο δρόμο, να πνίξουν χρυσαυγοκουκουλοφόρους και ματατζήδες μαζί και να στείλουν την αχώνευτη και το τσιράκι της από εκεί που ήλθαν.
  • Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει αντίσταση !
    Όλη η Ευρώπη είδε ένα λαό του καναπέ, ένα λαό που δεν τον νοιάζει το μέλλον του, το μέλλον των παιδιών του.
    Φόβος, μιζέρια, λαϊκά δικαστήρια στη γειτονιά, ωχαδελφισμός, απαξίωση της πολιτικής, άλλωση προσωπικότητας, κοινωνικό μπάχαλο, εξάπλωση του εργασιακού εμφύλιου (ιδιωτικοί υπάλληλοι εναντίον δημοσίων), και το κυριότερο δειλία, παντού σε όλες τις μάχες !
    Ραγιάδες ρε είμαστε, το πήρατε "χαμπάρι" ; Χειρότεροι από ραγιάδες. Εκείνοι τουλάχιστον έβλεπαν μια αχτίδα ελευθερίας στον ορίζοντα, εμείς μόνο μαύρο ουρανό.
    Και όχι, δεν φταίνε οι πολιτικοί, είναι ίδιοι μ' εμάς, απαράλλαχτοι, φυγάδες ευθυνών, κουτοπόνηροι, δολοπλόκοι, ιδιοτελείς, κακόμοιροι...
    Ένας λαός που έχει χάσει την "Ελληνική" υπόστασή του. Δεν είμαστε άξιοι να λεγόμαστε Έλληνες... 
  • Και εμείς απολαμβάνουμε από τον καναπέ μας τα Τούρκικα, και κάπου κάπου συζητάμε για τις μειώσεις που αναμένονται, στέλνουμε και ένα μήνυμα σε blog και ... όλα καλά (εγώ βγαίνω στο δρόμο αλλά συγκαταλέγω και τον εαυτό μου). 

 Και διάφορα παρόμοια, αλλά κι ένα που ξεχωρίζει : 
"Θα κατέβαινα και εγώσε μια διαδήλωση που δε θα ήταν "φτιαγμένη" από κόμματα. Με ποιον να διαδηλώσω; Με τη ΓΣΕΕ, της οποίας ηγήται ο Τσίπρας (με ποιο δικαίωμα άραγε); Με τους "Ανεξάρτητους"; Με τη "Χρυσή Αυγή"; Ή με το ΚΚΕ; Γιατί τα κόμματα έκαναν διαδηλώσεις και όχι οι Έλληνες. Όταν πραγματικά καταλάβουμε ότι αυτό είναι που μας έχει φέρει εδώ, (τα κόμματα) και αποφασίσουμε να κάνουμε ΜΙΑ και μόνο διαδήλωση χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ μπροστάρη, τότε ναι, και ο Σόιμπλε θα το βουλώσει και οι αχαρακτήριστοι πολιτικοί μας θα σηκωθούν να φύγουν. Έλεος, είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, όχι πιόνι των τυχάρπαστων απατεώνων που στον καλύτερο από αυτούς θα του έπρεπε πενταπλός αποκεφαλισμός για Εσχάτη Προδοσία της πατρίδας μου."

Ευτυχώς κάποιοι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν.... Τα ΜΜΕ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους να προβάλουν τις συγκεντρώσεις, η αστυνομία έλαβε επίσης προκλητικά μέτρα με απαγορεύσεις, ο τσε Τσίπρας το έπαιξε αρχηγός, οι 'ταραχές' έκαναν τον γύρο του κόσμου κι έβαλαν το χέρι τους... ή μάλλον κάποιο άλλο σημείο του σώματος, κάποιοι ξένοι φιλέλληνες να κάνουν 'επίδειξη' της γυμνής αγάπης τους για την Ελλάδα, τραβώντας έτσι ακόμα πιο πολύ την προσοχή των μήντια. Κι εμείς εξακολουθούμε να αναρωτιόμαστε... Γιατί όλοι αυτοί βρίσκουν τις αντιδράσεις των Ελλήνων χλιαρές και προσπαθούν να τις ζεστάνουν; Την απάντηση θα την βρείτε στη Θεωρία των Παιγνίων... 

allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου