Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Νεκρός 10χρονος μαθητής σε σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με Ι.Χ.

Νεκρός 10χρονος μαθητής σε σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με Ι.Χ. Πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής ενός 10χρονου αγοριού όταν το ΙΧ που οδηγούσε η μητέρα του συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με σχολικό λεωφορείο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η μητέρα του μικρού μαθητή, ενώ άλλα τρία παιδιά καθώς και η συνοδός του σχολικού λεωφορείου υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς . Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί στο ρέμα Χελιδονούς, στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η οδηγός του ΙΧ έχασε...
κάτω από αδιευκρίνιοστες συνθήκες τον έλεγχο του οχήματός της και συγκρούστηκε με το σχολικό λεωφορείο των εκπαιδευτηρίων «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» στο οποίο επέβαιναν εκείνη τη στιγμή 19 παιδιά.
Το 10χρονο παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε επίσης σοβαρά η μητέρα του παιδιού η οποία νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τον πνεύμονα.
Άλλα τρία παιδιά 9 έως 14 ετών, τα οποία τραυματίστηκαν, ευτυχώς πολύ ελαφρά, διακομίστηκαν στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για προληπτικούς λόγους.
Η 53χρονη συνοδός των παιδιών έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό με ελαφρά τραύματα. Διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».
Από ό,τι έχει γίνει γνωστό από την Τροχαία, τόσο η μητέρα οδηγός του ΙΧ όσο και το άτυχο παιδί, που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.
Η Τροχαία διενήργησε επίσης πλήρη έλεγχο στο σχολικό λεωφορείο, του οποίου όλοι οι μαθητές φορούσαν ζώνες, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε επιβαρυντικό, ενώ αρνητικό ήταν και το αλκοτέστ, στο οποίο υπεβλήθη ο οδηγός του.

www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου