Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Το παρακράτος,η Συγγρούτου Σαμαρά και οι ΄΄αμοιβές΄΄ των κυπατζήδων


alites-dimosiografoi


Το makeleio.gr είναι σε θέση να γνωρίζει οτι εδώ και καιρό χαλκείο πλαστογράφων ανακατεμένο με ιπποκόμους καναλαρχών, πρακτορίσκων εκδουλεύσεων και αλήτικων μεθόδων, παρεούλα με συνδικαλιστές-αρριβίστες του κοινού ποινικού δικαίου με την...
συνδρομή "μυαλοπώληδων" που συχνάζουν σε καφέ ξενοδοχείων της πλατείας Συντάγματος και των πέριξ, έχουν στήσει μηχανή εκβιασμών και καταλάσπωσης δημοσιογραφικού, πολιτικού και δικαστικού κόσμου. 'Αρα και εκβιασμών.
Αυτά τα υποκείμενα που σε λίγο καιρό θα τα βλέπει ο κόσμος και θα τα λυπάται, έστησαν τον ιστό τους, πριν από τις εκλογές. Που τα βρήκαν τα λεφτά εξωθεσμικοί παράγοντες της ΝΔ και τους πλήρωσαν(πιθανόν χωρίς να έχει γνώση η κεντρική διοίκηση του κόμματος)δεν το ξέρουμε ειδικά σε μια περίοδο που στη Συγγρού έχουν απλήρωτους πολλούς μισθοσυντήρητους.
Μιλάμε για πολύ λάσπη. Με την εισαγγελία να σφυρίζει αδιάφορα και την ΕΣΗΕΑ να καλύπτει τους αλήτες. Έχει μοιραστεί πολύ χρήμα. Και δυστυχώς αυτό το βρώμικο χρήμα το μοιράστηκαν και άνθρωποι της τηλεόρασης.
Σε λίγο καιρό κάποιοι επαγγελματίες εκβιαστές που παλεύουν να γίνουν εκατομμυριούχοι λασπώνοντας και εκβιάζοντας, θα εξαφανίσουν ότι έχει απομείνει ακέραιο από το δημοσιογραφικό επάγγελμα.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου