Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δείτε έναν μακάκα!«Καλύτερα μικρότεροι μισθοί παρά καθόλου»



«Καλύτερα μικρότεροι μισθοί παρά καθόλου»
Οι εργαζόμενοι καλύτερα να λαμβάνουν μικρότερους μισθούς παρά καθόλου, τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Παράλληλα ο κ. Κουτρουμάνης έδωσε διαβεβαιώσεις ότι... δε θα θιγούν οι συντάξεις, υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστούν τα μέτρα και δεν θα επιμείνει η ανεργία σε υψηλά ποσοστά μαζί με την ύφεση. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως άφησε να εννοηθεί,  θα πρέπει να επανεξεταστεί και το ύψος των συντάξεων.

Ο κ. Κουτρουμάνης σημείωσε πως δεν έχουν υποστεί καμία μείωση στις συντάξεις ένα εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχοι των 400-500 ευρώ, τόνισε πως «η χώρα δεν μπορεί να αντέξει μία χρεοκοπία» και ότι «είναι προτιμότερο οι εργαζόμενοι να εισπράττουν μικρότερο μισθό, παρά καθόλου».

moneypost.gr

3 σχόλια:

  1. Αυτά τα κοπρόσκυλα για τη δεν παίρνουν το μισό μιστό μα όλα εμείς να τα πληρώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥ 400 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΥΣΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ.. ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΤΣΙ???? ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΙΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.. ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΟΥΛΟΥΣ.ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ,ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ,ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ,( ΝΔ - ΠΑΣΟΚ )ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή