Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Λίστα Falciani : 1.991 Έλληνάρες με καταθέσεις δις ευρώ σε μια μόνο τραπεζα την HSBC της Ελβετίας!!


Την ίδια στιγμή που τα αιμοσταγή καθάρματα Βενιζέλος και ΓΑΠ ζητάνε και τη τελευταία στάλα αίματος από τον Ελληνικό λαό, η λίστα με τις κρυφές καταθέσεις των μεγαλόσχημων της Ελληνικής πολιτικής, καλλιτεχνικής, και επιχειρηματικής ζωής, βρίσκεται κλειδαμπαρωμένη στο συρτάρι του Βενιζέλου.
Μόνο ΣΕ ΜΊΑ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΗΝ ΗSBC οι καταθέσεις αγγίζουν...
τα 48 δις ευρώ.
Συνολικά οι καταθέσεις στο εξωτερικό των κλεμμένων, αγγίζουν με μετριοπαθείς προβλέψεις το ένα τρίς Ευρώ!

Όπως γράφει και ο φίλτατος ΠαναγιώτηςΤραϊανού:
.....Τριακόσιοι άνθρωποι είναι δεν είναι αυτοί, οι οποίοι έβαλαν τον λαό και την πατρίδα στο σφαγείο του ΔΝΤ. Για τριακόσιους ανθρώπους καταστρέφεται ένας ολόκληρος λαός. Για τα συμφέροντα δέκα μεγάλων οικογενειών μπαίνουμε ως έθνος σε περιπέτειες αιώνων. Ο γράφων μπορεί σήμερα να είναι από τους λίγους, οι οποίοι έχουν το θλιβερό προνόμιο να τους "βλέπουν". Αυτό όμως είναι κάτι, το οποίο εύκολα αλλάζει …ειδικά σήμερα στην εποχή της γρήγορης πληροφόρησης. Αύριο θα τους "βλέπουν" πολλοί περισσότεροι …Εκατομμύρια περισσότεροι.
Τότε τι θα κάνουν όλοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα ψευτοπροστατεύονται από την ακριβοπληρωμένη αλητεία της Τρέμη και του Καψή; Τι μπορείς να κάνεις, όταν ένας λαός σε αντιληφθεί ως φονιά των παιδιών του; Τι μπορείς να κάνεις, όταν αυτός ο λαός μπορεί να σε εξατμίσει στην κυριολεξία;
Σε μια τέτοια περίπτωση δεν φτάνουν ούτε οι αστυνομικοί ούτε οι μπράβοι για να σε σώσουν. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν φτάνουν ούτε οι οδηγικές ικανότητες του Τζίγγερ για να ξεφύγεις.
Μέσα σε μία ώρα μπορείς να γίνεις φωτιστικό χώρου της πρωτεύουσας. Αν είσαι και Celebrity ακόμα καλύτερα, εφόσον, εκτός από χρήσιμο, θα γίνεις ταυτόχρονα και καλό αξιοθέατο …Όμορφοι Celebrity όμορφα καίγονται.
Αν είσαι και Πάγκαλος, δεν το συζητάμε. Όλα σε ένα. Τέσσερα χρόνια μπορείς να φωτίζεις το κέντρο της Αθήνας. Το κατάλαβε αυτό η συμμορία των δωσίλογων του Κολεγίου;
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου