Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Kαι άλλη παραίτηση έγινε στους ΑΝΕΛ.....τσουνάμι έχουμε !!!!





Κύριε Πρόεδρε.

Απο τον Μάρτιο 2012 που η Διοικουσα επιτροπη του Kινηματος με ορισε  Αναπληρωτή Γραμματέα τοσο εγω οσο και ο Γραμματεας της Γραμματείας Εθν. Άμυνας και Ασφάλειας εργασθηκαμε για...

την συγκροτηση της Γραμματειας προκειμενου να υπερασπισθουμε τα συμφεροντα και να αποκαταστησουμε αδικιες των  χιλιαδων εν ενεργεια και αποστρατεια στελεχων των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας,Μοναδικοί στο χωρο μας .
Αναπτύξαμε πολύπλευρες δραστηρίοτητες ,ασχοληθηκαμε και επιλυσαμε πολλα θεματα συναδελφων προβαλλαμε πολλα θεματα μεσω του κοινοβουλευτικου ελεγχου και τελος γιναμε η Γραμματεια ολων για ολους διχως να επιβαρυνουμε το Κινημα ενω παραλληλα αντιμετωπιζαμε την αδιαφορια  την απαξιωση (απο ορισμενα στελεχη) και την αδικη κατανομη των μεσων και χρηματικών πόρων.
Με τα απορρητα σχετικα αναφερθηκαν επανειλημενως τα προβληματα διχως να δοθει λυση μεχρι σημερα.
Στις τελευταίες Αυτοδιοικητικες και Ευρωεκλογες με εντολη Προεδρου η Γραμματεια  ανελαβε και εκλογικες δραστηριοτητες και ενω ζητησε προσωπικο-υλικα -μεσα-δεν τις εδοθησαν.Παρα ολα αυτα με δικο της προσωπικο-οχηματα και δικη της οικονομικη επιβαρυνση ανταπεξηλθε με επιτυχια.Το δε σημαντικοτερο κανεις μεχρι σημερα δεν μου ζητησε να τον ενημερωσω ,προκειμενου να διορθωθουν τα κακως κειμενα για να μην επαναληφθούν στις επόμενες εκλογες.

Για τους λόγους αυτούς,αλλα και για τους λογους που αναφέρονται στα ανωτερω σχετικά , τα οποία κατά καιρούς υποβλήθηκαν ιεραρχικά στο Κίνημα , χωρίς να υπάρξει ουσιαστική αντίδραση ή επίλυση μετα απο 26 μηνες εθελοντικής εργασιας υποβάλλω την παραίτησή μου από την συγκεκριμένη θέση.
Παραμένω πιστός στην Ιδρυτική  Διακήρυξη του Κινήματος και απλο Μελος οπως ημουν πάντα.
       
 
                                                                                 Ευχαριστώ  για την εμπιστοσύνη σας
 
                                                                                       Χρήστος .Κουτσογιαννόπουλος.
fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου