Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Τα "μαγικά" ουράνια τόξα του San Diego


PictureΕίναι απίστευτο τι γράφουν και πως προβάλουν τα ΜΜΕ τους χημικούς αεροψεκασμούς και τα περίεργα πολλές φορές φαινόμενα που προκαλούν προκειμένου να καλύψουν το παγκόσμιο αυτό έγκλημα!!!
Το utsandiego.com δημοσίευσε άρθρο με τίτλο "Did you see San Diego's magical rainbow clouds?" - Είδατε τα μαγικά ιριδίζοντα σύννεφα του  San Diego; Και θυμηθήκαμε την τελευταία περίπτωση ανάλογου θαυμασμού του φαινομένου της άλω πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα.

Το κείμενο κάτω από τη φωτογραφία λέει:...

«Στους κατοίκους του San Diego προσφέρθηκε ένα ασυνήθιστο και εκπληκτικό θέαμα την Κυριακή: ένα ουράνιο τόξο στα σύννεφα! Το ουράνιο τόξο φωτιά!»
Και μετά αναφέρει τον πανέξυπνο χρήστη του Facebook, William Painter, που προσφέρθηκε να εξηγήσει ότι «είναι ένα από τα σπανιότερα από όλα τα φυσικά ατμοσφαιρικά φαινόμενα» λέγοντας ότι «Για να δημιουργηθεί ένα "ουράνιο τόξο-φωτιά", τα cirrus σύννεφα πρέπει να είναι 20.000 πόδια στον αέρα με το ακριβές ποσό των κρυστάλλων πάγου, και ο ήλιος πρέπει να πέφτει στα σύννεφα σε 58 βαθμούς». Και τελειώνει το άρθρο λέγοντας: «Ευχαριστώ, ατμόσφαιρα!» (μπορείτε να το δείτε εδώ με όλες τις λοιπές φωτό και να σχολιάσετε αν θέλετε)

Πάντως ούτε το φαινόμενο είναι σπάνιο -όπως είχαν γράψει κι εδώ για την άλω- αλλά ούτε και σπάνια η προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι αυτά τα αισχρά φαινόμενα που βλέπουμε τελευταία είναι φυσιολογικά και άξια θαυμασμού. Όπως σχολίασε στο άρθρο η SaveGeaGroup: «Αυτό το άρθρο είναι ακριβώς από εκείνα που ονομάζουμε 'Μακάβριος Χορός'. Σύμφωνα με την ιστορία, η κόρη χορεύει μαγεμένη με το Θάνατο, μέχρι τελικά να πεθάνει η ίδια. Είναι προσβολή για τον νου και την ψυχή μας να αποκαλείται ένας τέτοιος ουρανός όμορφος!»

Το καλό είναι ότι οι σχολιασμοί σχετικά με τα χημικά στο άρθρο έπεσαν... "βροχή", κάτι που δείχνει ότι τέτοια σύννεφα μπορούν τελικά να ξεσηκώσουν και άλλου είδους καταιγίδες!!!

Καλό είναι στα social media όταν βλέπετε ανάλογες περιπτώσεις θαυμασμού, να μην διστάζετε να σχολιάζετε για να ενημερώνετε και ο υπόλοιπος κόσμος τι είναι όλα αυτά τα... "Τα ηλιοβασιλέματα του θανάτου".


www.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου