Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Γελάει ο κόσμος!!!Oι κομματικοδίαιτοι 1....άρηδες έγιναν ηγεσία στους ΑΝΕΛ και πάνε γι άλλα



Τι πολιτική να ασκήσει κάποιος όταν εξαρτάται οικονομικά και επαγγελματικά από τον εργοδότη του ;  Πολιτική ραγιαδισμού κι υποτέλειας.
Αυτοί που καταγγέλουν την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ότι ασκεί την πολιτική της Μέρκελ γιατί ..
εξαρτώνται πολιτικά και οικονομικά απ’ αυτούς, έγιναν οι καλύτεροι μαθητές κι εφάρμοσαν τέλεια αυτό που καταγγέλουν.
Διόρισαν με... «δημοκρατικές διαδικασίες» τους κομματικούς υπαλλήλους που εξαρτώνται οικονομικά από το κόμμα εργοδότη και τις διαθέσεις του αρχηγού, στις θέσεις του γραμματέα και του αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ.
Για να συμφωνούν πάντα με τις προεδρικές αποφάσεις και εντολές, που έφεραν το 3,4%, για να είναι υπάκουοι και σιωπηλοί όπως και οι προκάτοχοι τους, που κι αυτοί ήταν στις καταστάσεις μισθοδοσίας των ΑΝΕΛ, γι αυτό και δεν μιλάνε.
Που είναι ο απολογισμός της Οικονομικής Επιτροπής δύο χρόνια μετά τις εκλογές, μετά την αλλαγή δύο οικονομικών διευθυντών και τόσες φήμες........
Κι αν δεν ήταν η ένσταση ενός μέλους του Ε.Σ. που έμεινε απ’ έξω, τίποτα δεν θα διέρρεε κι όλοι θα πανηγύριζαν.
Παραιτήθηκαν (;) από τις έμμισθες θέσεις τους μια μέρα νωρίτερα για να είναι σύμφωνοι με το καταστατικό, παραβιάζοντας έτσι κάθε δημοκρατική έννοια , παίζοντας με τη νοημοσύνη των μελών των ΑΝΕΛ, οι υποψήφιοι γραμματείς κι η ηγεσία που το αποδέχθηκε.
Με τη στήριξη και συμμετοχή του προέδρου των ΑΝΕΛ και τους βουλευτές που έχουν από πίσω τους, Ελ. Κουντουρά και Παύλο Χαϊκάλη ο ένας και Ραχήλ Μακρή και Τέρενς Κουίκ ο άλλος, ετοιμάστηκε το θεατρικό έργο «παραιτούμαι και εκλέγομαι .
για να ξαναπροσληφθώ σαν γραμματέας».
Λίγες μέρες νωρίτερα οι ίδιοι οι υποψήφιοι έβαλαν τα μέλη των Συντονιστικών να βρίζουν τους βουλευτές ότι δεν βοήθησαν, έβγαλαν στο διαδίκτυο τις απειλές, για να εξασφαλίσουν με το φόβο την ανοχή τους, και μετά προχώρησαν στις παρασυνάξεις, εφτάωρες όπως οι ίδιοι είπαν, για να εξασφαλίσουν τους  μισθούς τους και την πολιτική τους επιβίωση. 
Μετά θυμήθηκαν τους αγώνες των ανέργων και των απολυμένων καθαριστριών για να βάλουν και τις αγωνιστικές φωτογραφίες στο facebook και να ξεχάσουμε το επάγγελμα Αντιμνημόνιο που σε κάποιους-πολλούς φέρνει καλά εισοδήματα, αλλά και σύντομα την εξαφάνιση του πολιτικού τους χώρου.
Τους εξέλεξαν άλλοι διορισμένοι και οικονομικά εξαρτώμενοι από το κόμμα, υπάλληλοι κι αποσπασμένοι για να διασφαλίσουν την παραμονή τους στο κόμμα του μηδενικού έργου, γιατί κόρακας  κοράκου μάτι δεν βγάζει.
Δοξάστε τους και βάλτε όλοι κάτι να συμπληρωθεί το 1500άρικο των αγωνισταράδων αυτών τώρα που έμειναν «άνεργοι». 
 
fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου