Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Η μετουσίωση της Προδοσίας

Είναι θλιβερό να σκεφτεί κανείς ότι ένας πρωθυπουργός αποκαλύπτει τις προθέσεις του οι οποίες είναι  εναντίον του λαού του. Το πιο θλιβερό όμως είναι ότι ο Ελληνικός λαός, ακόμα πιστεύει ότι εδώ που φτάσανε τα πράγματα, ίσως βοηθήσει το σενάριο της οικονομικής "στήριξης", όσο κι αν επιμένουν διακεκριμένοι οικονομολόγοι, πανεπιστημιακοί κλπ για το αντίθετο...


Κάποιοι δε, μιλούν για μυστικά σενάρια υποδούλωσης του Ελληνικού λαού, άλλοι για τον ορυκτό πλούτο, κι άλλοι για εξόντωση της Εθνικής ταυτότητας.
Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα, απλά θα προσθέσω πάνω σ' αυτά, κάποιες "σατανικές" συγκυρίες που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.


Γεώργιος Παπανδρέου (Συνάντηση του ΟΑΣΕ στην Astana 1-12-2010)
Κανείς δεν παρατήρησε ή μάλλον δεν σχολίασε το ταμπελάκι, που δεν γράφει σκέτο GREECE, αλλά TROIKA - GREECE, μπροστά απ' τον εκπρόσωπο των Ελλήνων.
Ο ΟΑΣΕ είναι ένας Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία της Ευρώπης.
Αποτελείται από 56 χώρες, αν και στερούμενος νομικής προσωπικότητας, είναι ένα φόρουμ πολιτικού διαλόγου σε θέματα που άπτονται τριών διαστάσεων της διεθνούς ασφάλειας:
Ι. της πολιτικο-στρατιωτικής, 
ΙΙ. της οικονομικής-περιβαλλοντικής και 
ΙΙΙ. της ανθρώπινης διάστασης.

Τι είπε ο Παπανδρέου στη συνάντηση; Μερικές φράσεις κλειδιά:
  • ...πρέπει να ξεχάσουμε απαρχαιωμένες έννοιες περί ασφάλειας, που ανήκουν σε άλλες εποχές. 
  • ...γίνεται αντιληπτό ότι κανένα κράτος-έθνος δεν είναι πλέον ικανό να αντιμετωπίσει από μόνο του προβλήματα τόσο μεγάλης εμβέλειας. Η περιφερειακή και παγκόσμια διακυβέρνηση είναι ουσιαστική για την κοινή μας ασφάλεια και σταθερότητα. 
  • ...το παράδοξο είναι ότι βλέπουμε συγχρόνως αναζωπύρωση του εθνικισμού.  
 Βαρθολομαίος (Μέγα συνέδριο των ηγετών των παραδοσιακών θρησκειών του κόσμου. Astana 30-5-2012) 
Ο πατριάρχης μας παρευρέθηκε στο συνέδριο ως επικεφαλής της Ορθοδοξίας.
Το συνέδριο διήρκεσε 2 ημέρες και είχε θέμα: «Ειρήνη και συμφωνία ως επιλογή της ανθρωπότητας» 

Παρατηρείστε στη φωτογραφία τους ηγέτες των θρησκειών με φόντο το μεγαλειώδες μνημείο  "Το δέντρο της ζωής".που κοσμεί το κέντρο της πόλης Astana.

Ποια είναι η Astana;
Η Astana είναι η νέα πρωτεύουσα του Καζακστάν και η πρώτη στο κόσμο που χτίστηκε τον 21ο αιώνα από το μηδέν, σε μια έρημη περιοχή με στέπες. Το σημαντικό είναι ότι επενδύθηκαν αμύθητα ποσά από παγκόσμιους επιχειρηματικούς οργανισμούς με μελλοντικό στόχο να αποτελεί το κέντρο του κόσμου, δηλαδή την υπερ-πρωτεύουσα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα πολύ όμορφο πλάνο της πόλης. Μπροστά είναι το "Δέντρο της Ζωης", πίσω ο ναός της παγκόσμιας θρησκείας και πιο πίσω η πυραμίδα (Καπιτώλιο) που στη κορυφή της γίνονται οι συνεδριάσεις του ΟΑΣΕ και των θρησκευτικών ηγετών.

Η αναφορά όσων προαναφέρθηκαν μπορεί να θεωρηθεί από ήπια, μέχρι ανατριχιαστική για όσους έχουν ερευνήσει σε βάθος τι σημαίνει "Νεα Τάξη Πραγμάτων"  και που αποσκοπεί.
 Όλα τα κτίρια μαζί με τους χρυσούς πύργους που βλέπουμε δεξιά κι αριστερά, αποτελούν μασονικά σύμβολα για τα οποία μπορείτε να ζητήσετε λεπτομέρειες στο διαδίκτυο, αρκεί να γράψετε στη μηχανή αναζήτησης ASTANA ή αναγραμματίζοντας την A SATAN!!!!

Αυτή είναι η απάντηση σε όσα υποφέρει ο Ελληνικός λαός σήμερα;
Αυτή τη πραγματικότητα πρεσβεύουν οι μνημονιακοί και θέλουν πάση θυσία το έγκλημα του δανεισμού να ολοκληρωθεί;
Ο καιρός θα δείξει, αλλά και το Ελληνικό πνεύμα δεν θα ησυχάσει!


www.kokoras.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου