Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Το κόμμα της νέας τάξης πραγμάτων ΑΝΕΛ - Γιαννή Μοίρα απάντηση θα πάρουμε ποτέ για τα ερωτήματα μας;




Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που πρόκυψαν στο νέο γενικό γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. Γιάννη Μοίρα, μετά τη γνωστοποίηση των προοδευτικών θέσεων του όταν έγραφε στο περιοδικό της ΝΔ «Μετεξέλιξη» τον Οκτώβρη του 2007.

Εκεί ο κ. Μοίρας, τέως στέλεχος της... ΠΟΛ.ΑΝ. που απομακρύνθηκε γιατί ήρθε σε ρήξη με το Χρύσανθο Λαζαρίδη, έγραφε στο άρθρο του και αναρωτιόταν «Που βαδίζουμε», ότι:
«η Ν.Δ. πρέπει να μετεξελιχθεί από ένα κόμμα κεντροδεξιό σε κόμμα κεντρώο» και προτείνει για αυτό:
1) Ταχύτερη ενσωμάτωση των μεταναστών, με πρώτα τα παιδιά τους.
2) Διαχωρισμός κράτους και Εκκλησίας.
3) Αποποινικοποίηση των μαλακών ναρκωτικών.
4) Εξομοίωση των ομοφυλοφιλικών ζευγαριών με τα ετεροφυλόφιλα.

Σε αυτό το άρθρο ο κ. Μοίρας δηλώνει ότι «η Ν.Δ. πρέπει να μετεξελιχθεί από ένα κόμμα κεντροδεξιό σε κόμμα κεντρώο».

Εξακολουθεί και σήμερα να προτείνει τα ίδια για τους ΑΝΕΛ ο κύριος αυτός ;
Ο σκληρός πυρήνας των ΑΝΕΛ αναρωτιέται τι δουλειά έχει στη θέση του γεν. γραμματέα των ΑΝΕΛ κάποιος όταν παρουσιάζει με περηφάνεια τη φωτογραφία του αγκαλιά με το νεκροθάφτη της Ελλάδας και της Κύπρου, Χένρυ Κίσσινγκερ.
Βγάζεις και δημοσιεύεις φωτογραφίες με κάποιον που δεν εκτιμάς και δεν αποδέχεσαι ;
Κι αν αυτό είναι νεανικό αμάρτημα, που είναι σήμερα η έμπρακτη μετάνοια σου;
Από τη μια βγάζει φωτογραφίες με τον Κίσσινγκερ κι από την άλλη  λέει δημόσια και ανοιχτά ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα μέσω του Νίκου Παππά, για να ανέβουν οι πολιτικές μετοχές του.
Με την ανοιχτή στήριξη των βουλευτών ΑΝΕΛ,  που βρέθηκε μαζί τους αρκετές φορές ο εκλεκτός της Κουντουρά και του Χαϊκάλη, επιβλήθηκε στους εκλέκτορες αφού μέχρι κι η Ξουλίδου κι η Χρυσοβελώνη έδιναν ανοιχτά γραμμή στους διαδρόμους του ΚΑΡΑΒΕΛ υπέρ του.

Μόνιμος θαμώνας των γραφείων των ΑΝΕΛ στη Βουλή μέχρι πριν μια βδομάδα, ο κ. Μοίρας έχει εξασφαλίσει αναγκαστικά τη στήριξη του Πάνου Καμμένου, κι ας μάζευε πριν από λίγους μήνες σε κείμενο υπογραφές εναντίον του, προσπαθώντας να αποκτήσει ερείσματα και να γίνει ο άνθρωπος τους κι ο ισχυρός πόλος των βουλευτών μέσα στο οργανωτικό των ΑΝΕΛ.  
 
fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου