Αυτές όλες τις μεθοδεύσεις και αυτό το απίστευτο σκάνδαλο των υποβρυχίων καλύπτει η κυβέρνηση Σαμαρά..
Ας πάμε λίγο πίσω στο 2010….
Η Γερμανική εταιρία HDW έχει κατασκευάσει ένα υποβρύχιο, το οποίο λόγω προβλημάτων δεν παραλαμβάνεται από την χώρα μας..
Την ίδια στιγμή αναφύονται προβλήματα  που έχουν...
δημιουργήσει τόσο οι εισαγγελείς του Μονάχου όσο και οι ελεγκτές τού ΣΔΟΕ. Όπως αντιλαμβάνεστε οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν θέματα…
Εδώ είναι που μπαίνει στο σκηνικό ο Βενιζέλος….
Στις 21 Δεκεμβρίου 2010,υπογράφεται το σχετικό πρωτόκολλο   και το ελληνικό κράτος παραλαμβάνει επίσημα πλέον το υποβρύχιο «Παπανικολής». Δείτε τώρα την μεθόδευση που έγινε και το πως δόθηκε συγχωροχάρτι στους Γερμανούς.. Πριν υπογραφεί το πρωτόκολλο παραλαβής υπογράφεται ο NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3885, Κύρωση των Συμβάσεων που αφορούν το μέλλον των «Ελληνικών Ναυπηγείων Α.Ε.» και τα προγράμματα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού.
benyypobryxia1
Προσέξτε τώρα τι γράφεται στην παράγραφο 1 και 2 του Παραρτήματος D, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
benyypobryxia2
«H ΕΔ  (Ελληνική Δημοκρατία), η ΕΝΑΕ ( ναυπηγεία Σκαραμαγκα) και η HDW καθεμιά ξεχωριστά (η HDW ενεργούσα επίσης ως πληρεξούσια της Ferrostaal AG…), ρητά ανεπιφύλακτα και ανέκκλητα παραιτούνται, απεκδύονται και αποξενώνονται με ισχύ από την EDCA οιωνδήποτε και όλων των αξιώσεων δικαιωμάτων, διεκδικήσεων, εξόδων, δαπανών (συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών δικηγόρων) οποιασδήποτε φύσεως, χαρακτήρα και περιγραφής, είτε εκ συμβάσεως είτε εκ του νόμου, που προέκυψαν ή μπορεί να έχουν προκύψει εναντίον αλλήλων σύμφωνα με οποιουσδήποτε νόμους ή όρους των Συμβάσεων όλων των Συμβάσεων Υ/Β 214 και των Συμβάσεων Υ/Β 209 κατά τα προηγούμενα στάδια εκτέλεσης των Προγραμμάτων Αρχιμήδης και Ποσειδών ΙΙ αντίστοιχα και προ της EDCA, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, των αξιώσεων για αθέτηση της σύμβασης, υπερημερία, ποινικές ρήτρες, τόκους, αδικοπραξία και αδικαιολόγητο πλουτισμού»
Ιδού και ποιοι υπέγραψαν…
benyypobryxia4
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 
benyypobryxia3
Τι έκανε δηλαδή στην ουσία ο Βενιζέλος….
Καλύπτεται με βούλα και νομικά και στην ουσία ανοίγει ο δρόμος για την παραλαβή του υποβρυχίου παρά τα όποια προβλήματα …
Παράλληλα η Ελλάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτε, ενώ παράλληλα η γερμανική εταιρεία αποφεύγει την οποιαδήποτε πιθανότητα, να κινηθεί νομικά το ελληνικό δημόσιο εναντίον της για αθέτηση συμφωνιών. 
Τόσο απλά….
Αυτές όλες τις μεθοδεύσεις και αυτό το απίστευτο σκάνδαλο συνεχίζει να καλύπτει η κυβέρνηση Σαμαρά..

www.hellasforce.com