Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Για πολλά γέλια!!!Χέρι Χέρι Πάνος Καρατζαφέρης




Μετά το Νίκο Νικολόπουλο που μίλησε για τη νέα μεγάλη κεντροδεξιά στην ανακοίνωση συνεργασίας του με τους ΑΝΕΛ, άσχετα αν το ίδιο απόγευμα πήγε ο ίδιος στη σύναξη του ΣΥΡΙΖΑ, η ακροδεξιά στροφή των ΑΝΕΛ, περνάει σε άλλη φάση.


Ο Πάνος Καμμένος βλέποντας το κόμμα του να... καταρρέει και τις επόμενες εκλογές να τον αφήνουν εκτός Βουλής, προσπαθεί να μαζέψει τους φανατικούς της Δεξιάς με τους οποίους πάντα είχε καλή σχέση, από την εποχή που συνεργαζόταν με τους Πλεύρη, Γεωργαλά και άλλους. Μόνο που ξέχναγε να τους πληρώσει κι αυτοί έτρεχαν στα δικαστήρια για να εισπράξουν την αμοιβή τους.

Πριν λίγους μήνες προσπάθησε να εντάξει στους ΑΝΕΛ και φωτογραφιζόταν μαζί με τους Αστέριο Ροντούλη (αποσπασμένο τότε στα γραφεία των ΑΝΕΛ ), την Ουρανία Παπανδρέου, τον Αλ. Χρυσανθακόπουλο του ΛΑΟΣ- Πατριωτικού Κέντρου, αλλά βρήκε απέναντι του πολλούς από τους ΑΝΕΛ και τράπηκε σε άτακτη υποχώρηση.

Μετά πάλι προσέγγισε άλλα στελέχη προερχόμενα από το ΛΑΟΣ χαμηλότερου επιπέδου, που δεν δημιουργούν αντιθέσεις, τάζοντας τους συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ.
Το άνοιγμα αυτό στο ΛΑΟΣ αλλά και στο Γ. Καρατζαφέρη, έμπνευσης της Ντόρας Μπακογιάννη συχνής συνομιλήτριας του Π. Καμμένου, έγινε και με τη σύμφωνη γνώμη και συμμετοχή του Γιώργου Βουλγαράκη, κοινού φίλου όλων, επιβεβαιώνεται τώρα με την τοποθέτηση του Σπύρου Λορεντζάτου στελέχους από το Οργανωτικό του ΛΑΟΣ, στη θέση του γραμματέα Οργανωτικού των ΑΝΕΛ.


Ο κύριος αυτός μετακινήθηκε στους ΑΝΕΛ μαζί με κάποιους άλλους αφού όλοι έλαβαν τα απαραίτητα ανταλλάγματα, όπως αποσπάσεις από το δημόσιο στους ΑΝΕΛ, διορισμούς στο κόμμα κι όλοι μαζί πήγαν να αναλάβουν ηγετικές θέσεις στην οργάνωση των ΑΝΕΛ, που θα τους επιτρέψουν να πραγματώσουν τους στόχους τους.

Η ομάδα αυτή του ΛΑΟΣ λειτουργεί υπό τον έλεγχο και τη καθοδήγηση του στενού συνεργάτη του Π. Καμμένου που έδωσε και τη συγκατάθεση του στο σχεδιασμό αυτό, Θαν. Μπέλτσο που μετά τις εκλογές επανήλθε ισχυρότερος κι ενισχυμένος. Ο ίδιος  μαζί με την άλλη στενή συνεργάτη του Π. Καμμένου, Αικατερίνη Τσατσαρώνη που πήγε στους ΑΝΕΛ από τον Τζήμερο, αποτελούν το μάτι και το αυτί του Προέδρου στη κομματική οργάνωση.

Την ομάδα συμπληρώνει ο Γιάννης Μοίρας γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, μισθοδοτούμενος κι αυτός όπως οι δύο άλλοι της τριάδας από τον ευρύτερο κύκλο των ΑΝΕΛ .

Η συνεργασία του Π. Καμμένου με το Γ. Καρατζαφέρη έχει ξεκινήσει, είναι σε καλό δρόμο στηριζόμενη εντός και εκτός ΑΝΕΛ. Το σύνθημα που θα δονεί τις νέες συγκεντρώσεις των ΑΝΕΛ_ΛΑΟΣ προβλέπεται ότι θα είναι : ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΑΖΑΦΕΡΗΣ .

Αλλά τώρα ξέρεις , ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου