Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Οι εργαζόμενοι να απομονώσουν τους κομματικούς συνδικαληστές του ΚΚΕ και τα τσιράκια τους.


Οι εργαζόμενοι του κλάδου να εμπνευστούν και να γνωρίσουν την Ιστορία των αγώνων του Ελληνικού λαού. Να απορρίψουν τη σταλινική ιδεολογία και τα ψέματα, να απομονώσουν τους κομματικούς συνδικαληστές του ΚΚΕ και τα
τσιράκια τους...

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας Βιβλιοσυνεργατικής ΑΕΠΕΕ, προχωράνε σε κινητοποίηση, την Κυριακή 1 Ιουνίου στις 11.00 π.μ. διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Η κινητοποίηση θα γίνει έξω από τις εγκαταστάσεις του «Ελληνικού Κόσμου» στην Πειραιώς 254 στον Ταύρο.

Στους 94 εργαζόμενους του εργοστασίου και των γραφείων της εταιρείας Βιβλιοσυνεργατικής ΑΕΠΕΕ οφείλονται μισθοί 5 μηνών.  Τα οποία πρέπει να καταβληθούν άμεσα.

Το δράμα των απλήρωτων εργαζομένων δεν σηκώνει κομματικοί εκμετάλλευση από το αριστερό μακρύ χέρι του Αντωνάκη που είναι το ΚΚΕ της προόδου!.! και του πολυπολιτισμού!!!.

και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: Συντρόφια πληρώστε πρώτα εσείς τα χρωστούμενα 9 μηνών στους δικούς σας εργαζομένους και μετά ασχοληθείτε με τους εργαζομένους των άλλων καπιταλιστών.- Επαγγελματίες «συνδικαλιστές», κομματικοί λαθρολάγνοι καθεστωτικοί εργατοπατέρες, λαμόγια του συστήματος, ξενόδουλα κομματόσκυλα, εμείς οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι στο χώρο των τυπογραφείων  αποφασίζουμε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας .


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης
www.typografeio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου