Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Γιατί τα παιδιά πρέπει να «εθιστούν» στον Ερμαφροδιτισμό;


Γιατί τα παιδιά πρέπει να «εθιστούν» στον Ερμαφροδιτισμό;
Η Shiloh, η πεντάχρονη κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, θέλει να μοιάζει περισσότερο με τους αδελφούς της. Έτσι οι γονείς της ζήτησαν στα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην την ονομάζουν Shiloh αλλά Shax. Η κόρη του ζευγαριου έχει γίνει γνωστή για την αγορίστικη συμπεριφορά της. Η Ιλλουμινάτη Αντζελίνα είπε για την κόρη της:...
‘’Η Shiloh ντύνεται σαν αγόρι. Της αρέσουν οι φόρμες και ο τρόπος συμπεριφοράς της μοιάζει πολύ με τους αδελφούς της. Θέλει να είναι ένα αγόρι, οπότε έπρεπε να κόψουμε τα μαλλιά της. Επίσης νομίζει ότι είναι ένας από τους αδελφούς της."
Σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε να προωθούν την Ερμαφροδιτική/gay ατζέντα, όπως την Ερμαφρόδιτη Κοντσιτα Λουκάνικο, την κότα της νεας τάξης. Ετσι εξυπηρετούν δύο σκοπούς. Για να ξεκινήσουμε με τον πρώτο βασικό λόγο, τη ρύθμηση της γένησης, διαπαιδαγώγησης των παιδιών που θα αναθετηθεί στην πολιτεία. Οι γονείς θα εξαρτιούνται απο τους κανόνες και την νομοθεσία σύμφωνα με την ψυχολογική κατάσταση και τάσεις (αγορίστικες-κοριτσίστικες) που θα έχει το παιδί τους. Θέλει το παιδάκι να αλλάξει φύλλο; Το νομοσχέδιο το έχουν σίγουρα έτοιμο.
Ο δεύτερος λόγος είναι οτι οι γκέι, οι τραβεστι και οι αμφιφυλόφιλοι δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν, να αναπαραχθούν. Αλλά τα γκέι, τραβεστί ζευγάρια θα μπορούν να υιοθετήσουν (σε πολλές χώρες στην Ευρωπη είναι ήδη δυνατόν). Η πολιτεία θα παρεμβαίνει στο γενετικό κώδικα του παιδιού και θα επιρρεάζει τα γενετικά του στοιχεία.
Ένας τρίτος άλλος σημαντικός λόγος για την ώθηση της ατζέντας της νεας τάξης είναι ότι προωθεί τον σατανισμό (η άρχουσα ελίτ με την λατρεία του). Ο τραγοσατανάς σύμβολο (ο τράγος με τα στήθη και τα γένια) είναι το ερμαφρόδιτο σύμβολο της λατρείας του σατανισμού, με αντιπρόσωπο την Κοντσίτα Λουκάνινο, την γυναίκα με τα γένια! Conchita, στα Ισπανικά σημαίνει σύλληψη. La imaculada concepción, σημαίνει παρθενογένεση. Τι θέλουν να μας πουν με το όνομα της;
Το δύστυχο παιδί του Pitt και Jolie έχει προγραμματιστεί για αυτόν τον ρόλο;
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ
 www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου