Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Η Ισλαμική κουλτούρα θανάτου ευθεία απειλή για τη χώρα


Η χώρα μας εδώ και πάνω από μια δεκαετία έχει στοχοποιηθεί με εντελώς συγκεκριμένο τρόπο, και έχει καταστεί "αγαπημένος προορισμός" της κατευθυνόμενης εισβολής ισλαμοφασιστών... 





Και ουδείς είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζει τον τρόπο, το χρόνο και φυσικά την προσχηματική αφορμή, για να μετατρέψουν την κοινωνία σε κόλαση. Οι εξελίξεις στο Ιράκ, το οποίο...
οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο διαμελισμό, με βάση τα επικίνδυνα γεωπολιτικά σχέδια που χορογραφούνται και για τα οποία έχουμε κάνει εκτενή αναφορά σε
σχετικό αρθρο μας: " ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ", αναδεικνύουν παράλληλα και μία ακόμη πλευρά την οποία θα ήταν εγκληματικό για μας, αν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να την προσπεράσει αβασάνιστα. 

Η πλευρά αυτή αφορά την "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ" η οποία διαπερνά το Ισλάμ, και η οποία αργά ή γρήγορα (και μάλλον γρήγορα) θα φέρει αντιμέτωπη με πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις ολόκληρη την Ευρασία.

Πρόκειται για ένα θεμελιακό στοιχείο αντίληψης, το οποίο διαπερνά ως ραχοκοκαλιά το Ισλάμ, και το οποίο βεβαίως δεν προσεγγίζεται και πολύ περισσότερο δεν ερμηνεύεται, πρωτίστως δε δεν ακυρώνεται η καταλυτική του επίδραση στη συμπεριφορά των ισλαμιστών, με το λαθρολάγνο ουμανισμό των αφελών.

Κυρίως όμως πρόκειται για ένα στοιχείο αντίληψης, στο οποίο με μαεστρία επενδύουν σ αυτό οι επικίνδυνοι χορογράφοι του πλανήτη, στην προσπάθειά τους να το αξιοποιήσουν ως εργαλείο επιβολής των γεωπολιτικών τους επιλογών και προτεραιοτήτων, στις γεωπολιτικές περιφέρειε που στοχοποιούν.

Έχει λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία για μάς, σε μια εποχή που επικίνδυνες πλανητικές διεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αυτό το στοιχείο να μη το παραβλέψουμε. Και ο λόγος είναι απλός.

Η χώρα μας εδώ και πάνω από μια δεκαετία έχει στοχοποιηθεί με εντελώς συγκεκριμένο τρόπο, και έχει καταστεί "αγαπημένος προορισμός" της κατευθυνόμενης εισβολής ισλαμοφασιστών, και ουδείς είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζει τον τρόπο, το χρόνο και φυσικά την προσχηματική αφορμή, για να μετατρέψουν την κοινωνία σε κόλαση.

Όσο για το τη σημαίνει "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ", για να το συναισθανεί ακόμη και ο πλέον αφελής, αρκεί να ξαναρίξει μια ματιά σε δυο πράγματα:

Στο βίντεο - κάλεσμα μέσα από το οποίο οι ισλαμιστές καλούντια να "εγκαταλείψουν την ανιαρή ζωή τους και να βιώσουν το μεγαλείο της μάχης και του θανάτου για το Ισλάμ"...

Και φυσικά σε εικόνες σαν τις παρακάτω που αποκαλύπτουν την ικανοποίηση των μανιακών δολοφόνων, που αν και πάνοπλοι, αρέσκονται στο να σφάζουν ανθρώπους σαν να είναι κοτόπουλα. Σε ποιά άλλη κουλτούρα του πλανήτη συναντά κανείς τέτοια ροπή σ αυτή τη φρίκη???

Ανατολική Γκούτα Δαμασκός αποκεφαλισμένοι Σύριοι στρατιώτες


Και τώρα πήρατε μια γεύση από τα μελλούμενα... Ποιός δικαιούται να τα προσπεράσει??? Η κυβέρνηση πάντως, όλα δείχνουν πως έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά σ αυτόν τον επικίνδυνο εφιάλτη, και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την τροφοδοσία των θησαυροφυλακίων της Γκεστάπο. Η πατρίδα είναι στα χέρια μας...

1 σχόλιο:

  1. σε μια εποχή που επικίνδυνες πλανητικές διεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη... Κλέω...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή