Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Επιθέσεις σε γραφεία ΧΑ και ΛΑΟΣ


antifaschiste-israel-bannerΣε φάση "πογκρόμ" κατά των πατριωτών φαίνεται ότι προσπαθούν κάποιοι να βάλουν τους εγχώριους χρήσιμους ηλίθιους της αντιφασιστικής αριστεράς. Την ίδια στιγμή που σε όλη την Ευρώπη το σύστημα τρομάζει από την άνοδο των πατριωτικών δυνάμεων, κινητοποιούνται (ποιός ξέρει από πού) οι αντιδραστικές δυνάμεις των αντιφασιστών, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως...
"εφεδρεία" του συστήματος.
Έτσι στο τέλος της εβδομάδας είχαμε μία ακόμη σειρά επιθέσεων. Μία στην Μυτιλήνη κατά των γραφείων της ΧΑ, όπου μάλιστα οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους "αντιφασίστες" αντί να τους αντιμετωπίζουν! Δείτε ανακοίνωση μάλιστα που έβγαλαν, πιστεύοντας ότι "νίκησαν" την αστυνομία, που στην πράξη απλά τους έκανε... πλάτες: «Μαζική αντιφασιστική πορεία στη Μυτιλήνη για να μην ανοίξουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Περίπου 500 αντιφασίστες και αντιφασίστριες ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης από την πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη μια μαζική, πολύ δυναμική πορεία ενάντια στο άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Η πορεία διεξάγεται σε ενθουσιώδες κλίμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ισχυρή αστυνομική παρουσία δεν κατάφερε να διαλύσει την συγκέντρωση, αφού δέχτηκε την απάντηση των διαδηλωτών. Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν να λειτουργούν πριν από μερικές μέρες».

Και μολότωφ στο παιχνίδι
Δύο αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι εναντίον γραφείων του ΛΑΟΣ στην οδό Λυκούδη 9 στα Πατήσια την Παρασκευή, λίγο μετά τις 23:00. Από τις μολότοφ εξερράγη η μία, με αποτέλεσμα να προκληθούν ελαφρές ζημιές στην τζαμαρία.


www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου