Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Τα διέλυσαν όλα!!!Μείνανε λίγοι τώρα και άρχισαν τις διαγραφές στους ΑΝΕΛ...Το πουλήσανε το παιχνίδι κύριοι


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Συνεδρίασε το Συμβούλιο Δεοντολογίας της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Με ομόφωνη απόφασή του και κάνοντας χρήση του άρθρου 14.5, περι τροποποίησης του Κώδικα Δεοντολογίας, τροποποιεί την... αναφορά του άρθρου 12 περί απολογίας προ της επιβολής ποινών και μετά την δημοσίευσή του τροποποιημένου Κώδικα Δεοντολογίας δύναται να αποφασίζει άμεσα.
Μετά την έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε προβαίνει στην κάτωθι ανακοίνωση:
«Το Συμβούλιο Δεοντολογίας της Νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων καλεί όλα τα μέλη να εφαρμόζουν το Καταστατικό της Νεολαίας που μαζί συντάξαμε και ψηφίσαμε, όπως επίσης και τον Κώδικα Δεοντολογίας που συνέταξε το Συμβούλιο που εξελέγη από την Εκτελεστική Επιτροπή. Το Συμβούλιο Δεοντολογίας δεν προτίθεται να δείξει ανοχή σε φαινόμενα παραβίασης της Ιδρυτικής Διακήρυξης του Κινήματος, του Καταστατικού και του Κώδικα Δεοντολογίας. Σε μια περίοδο όπου το Κίνημα βάλλεται οφείλουμε να παραμείνουμε πιστοί στις πατριωτικές και δημοκρατικές μας αξίες.
Αποφασίζουμε την διαγραφή των: Καρασούλας Αδαμάντιος μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Νεολαίας, Μπλετσογιάννης Βασίλειος μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Νεολαίας και Υπ. Τομέα Ακτιβισμού, Πανουσόπουλος Κωνσταντίνος μέλος της Νεολαίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου