Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Προβοκατόρικη αφίσα από την Διεθνή Αμνηστία δεν έγινε δεκτή

Η γνωστή για τον εθνομηδενιστικό της ρόλο και χρηματοδοτούμενη από «φιλάνθρωπους» τύπου Σόρος Διεθνής Αμνηστία, ζήτησε την άδεια να κρεμάσει μια τεράστια πινακίδα 30-τετραγωνικών ποδιών πάνω στην γέφυρα "Szabadság" της Βουδαπέστης, η οποία απεικονίζει... δύο ομοφυλόφιλους άνδρες έτοιμους να φιληθούν.

Η πρόκληση αυτή αποτελεί το προοίμιο για την επικείμενη λεγόμενη «πορεία υπερηφάνειας» στην Βουδαπέστη στις 27 Ιουνίου και στις 5 Ιουλίου. Η εξτρεμιστική νεοταξική οργάνωση ισχυρίστηκε ότι σκοπός της πρωτοβουλίας ήταν να ενημερώσει το κοινό για τον κύριο μήνυμα του φεστιβάλ των ομοφυλόφιλων : «η αγάπη είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα».

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Βουδαπέστης απέρριψε ομόφωνα το αίτημα της οργάνωσης, δήλωσε το μέλος του δημοτικού συμβουλίου με τον συνδυασμό του Jobbik, Pál Losonczy, ενώ ακόμη και άλλα μη-μέλη του κόμματος σοκαρίστηκαν από την πρωτοβουλία της οργάνωσης

Η Διεθνής Αμνηστία η οποία με κάθε ευκαιρία κατηγορεί την Ελλάδα ότι παραβιάζει τα «ανθρώπινα δικαιώματα» ύστερα από «καταγγελίες» μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, αυτοαποκαλούμενων «Μακεδόνων της Ελλάδας» και δήθεν «μελών της τουρκικής μειονότητας» - υπό τον μανδύα της προστασίας «των ανθρωπίων δικαιωμάτων» προωθεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις, όπως τις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων και διεξάγει μια σκληρή μάχη εναντίον του παραδοσιακού οικογενειακού μοντέλου και της ζωής του αγέννητου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)
 
redskywarning.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου