Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Το καναβελαίο θεράπευσε 8 μηνών βρέφος από καρκίνο διαλύοντας ένα μεγάλο όγκο μέσα σε τρείς μήνες (Βίντεο)


Σύμφωνα με τον Δρ William Courtney, τα ιατρικά μυαλά της δύσης αδυνατούν να βρούν χρόνο να προσπαθήσουν να κατανοήσουν τις ποικίλες δράσεις της κανναβιδιόλης.
Ο Δρ William Courtney, εξηγεί...
πώς ο νεαρός ασθενής του που είναι 8 μηνών, είχε ενα πολύ μεγάλο ανεγχείρητο κεντρικό όγκο στον εγκέφαλο. Ο πατέρας του παιδιού επέμεινε για μη παραδοσιακή θεραπεία χρησιμοποιώντας κάνναβη και βάζοντας κανναβιδέλαιο στην πιπίλα του μωρού δύο φορές την ημέρα, αυξάνοντας σταδιακά τη δόση.
Μέσα σε δύο μήνες υπήρξε μια δραματική μείωση. Ο Δρ Courtney επεσήμανε ότι η επιτυχία της κάνναβης σημαίνει ότι «αυτό το παιδί ... δεν πρόκειται να έχει μακροπρόθεσμες παρενέργειες που θα προέλθουν από μια πολύ υψηλή δόση χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας.
Ενώ οι 10.000 ετών πολιτιστικές πρακτικές περιλαμβάνουν την ξήρανση και στη συνέχεια τη θέρμανση κάνναβης για να πραγματοποιηθεί μια σχεδόν πλήρη αποκαρβοξυλίωση του THC-οξέος στην THC.
Η τετραϋδροκανναβινόλη ή αλλιώς THC είναι η ουσία που περιέχεται στην μαριχουάνα και το χασίς.

Φωτογραφία: Η πρόοδος της θεραπείας στο βρέφος οχτώ μηνών με όγκο (μεγάλη άσπρη κεντρική μάζα πάνω αριστερά) βαθμιαία εξαφανίστηκε σε 8 μήνες από τη θεραπεία με κανναβινοειδή.
Οι ερευνητές έχουν βρει πλέον ότι η ένωση, που ονομάζεται Καναβιδιόλη, έχει την ικανότητα να ' σβήνει «το γονίδιο που είναι υπεύθυνο για την μετάσταση σε μια επιθετική μορφή καρκίνου.
Είναι σημαντικό, γιατί αυτή η ουσία δεν παράγει τις ψυχοδραστικές ιδιότητες του φυτού της κάνναβης. Τα κανναβινοειδή μπορεί να προλάβουν τον καρκίνο, τη μείωση των καρδιακών προσβολών κατά 66% και τον ινσουλινοεξαρτώμενο διαβήτη κατά 58%.
Ο Δρ Courtney συστήνει 4 - 8 ουγγιές ακατέργαστου χυμού λουλουδιών και φύλλων από οποιοδήποτε φυτό κάνναβης, 5 mg καναβιδιόλη (CBD) ανά κιλό σωματικού βάρους, μια σαλάτα από φύτρα σπόρων κάνναβης και 50 mg THC που θα λαμβάνονται σε 5 ημερήσιες δόσεις.
Δείτε το βίντεο

atheatignosi

1 σχόλιο: