Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Τα καλά του να είσαι ο αγαπημένος... Δήμαρχος της κυβέρνησης! Συμφωνία 37 εκ. ευρώ με κινέζους ο Μπουτάρης!

mpoytaridesΣυμφωνία ύψους 37 εκατ. ευρώ (50 εκατ. δολ) για την ανάπτυξη των εξαγωγών υπέγραψαν οι εταιρείες Μπουτάρη Οινοποιητική και Κυρ Γιάννη, σε συνεργασία με την εταιρεία του κ. Μιχάλη Μπουτάρη, Boutari (Shanghai) Wine Co. Ltd., που εδρεύει στην Κίνα με την COFCO Wines & Spirits Co Ltd.
Το πλάνο της έχει...
5ετή διάρκεια ξεκινώντας από φέτος το καλοκαίρι και εστιάζει αρχικά στην προώθηση των κλασσικών, ελληνικών ποικιλιών (Ξινόμαυρο, Μοσχοφίλερο και Αγιωργίτικο), με προοπτική να επεκταθεί και σε άλλες ποικιλίες.
Φυσικά είναι εντελώς τυχαία αυτή η συμφωνία και ουδεμία σχέση έχει με το ενδιαφέρον κινέζων για τα λιμάνια της χώρας μας και ειδικά της Θεσσαλονίκης! Είναι η "ανάπτυξη" που ήλθε, δίχως ίχνος νεποτισμού και χωρίς καμία υποψία παραγόντων που δουλεύοων πίσω από τα λεμπερά σκηνικά και τις φωτογραφίσεις!
Από αριστερά: Ο κ. Στέλιος Μπουτάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Κυρ-Γιάννη, ο κ. Μιχάλης Μπουτάρης, Chief Winemaker της Boutari (Shanghai) Wine Co. Ltd, η κα Χριστίνα Μπουτάρη, Διευθύντρια Εξαγωγών της εταιρίας Μπουτάρη Οινοποιητική, ο κ. Κωνσταντίνος Μπουτάρης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρία Μπουτάρη Οινοποιητική και ο κ. Castle Li, Γενικός Διευθυντής της COFCO Wine & Spirits Co Ltd. Από την φώτο της οικογενειακής επιχείρησης λείπει ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.


elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου