Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Οξύνεται η ένταση Μουσουλμάνων και Βρετανών


1939812 463227300489203_5650351857505879100_nΗ Scotland yard πλέον μπαίνει στην διαδικασία του να προσπαθήσει να αποτρέψει βίαιες εκτροπές ανάμεσα σε Μουσουλμάνους που ζουν στην χώρα και σε γηγενείς Βρετανούς.
Το τελευταίο διάστημα ομάδες Ισλαμιστών έχοντας αποφασίσει...
από μόνες τους πως στις περιοχές που ζουν πολλοί μουσουλμάνοι πρέπει να εφαρμοστεί ο Ισλαμικός Κανόνας, ξεκίνησαν να κάνουν οργανωμένες περιπολίες (!) ελέγχοντας στον δρόμο ποιος πίνει αλκόολ(!) ποιος δεν είναι ηθικά ντυμένος και διάφορα άλλα. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί αντίδραση από του Βρετανούς και μέλη του Britain First να ξεκινήσουν περιπολίες για τον εντοπισμό των Ισλαμιστών κλπ.
Στην συνέχεια το Britain First άρχισε να μοιράζει βίβλους σε 10 συνολικά Τζαμιά στο West Yorkshire  προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση δημοτικών αρχόντων που ανήκουν στους Εργατικούς, τους Φιλελεύθερους και τους Συντηρητικούς. Μια άλλη ομάδα ατόμων στην Σκωτία μοίρασε φυλλάδια σχετικά με τα εγκλήματα των Ισλαμιστών στην Μ. Βρετανία ενώ περιπολίες και συγκεντρώσεις έξω ή κοντά σε Τζαμιά έκαναν μέλη του κόμματος English Defense League, της οργάνωσης Christian Defense League και του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος BMP.
Με τα μεγάλα ποσοστά του UKIP και με τις αντι-μεταναστευτικές ομάδες να ξεπηδούν σαν μανιτάρια, η αστυνομία αρχίζει να βλέπει όξυνση της έντασης. Στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας φυσικά, οι αστυνομικές αρχές εξέφρασαν προειδοποιήσεις μόνο στα στελέχη και τα μέλη των πατριωτικών ομάδων.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου