Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Να κλείσουν άμεσα όλες οι εταιρείες «δημοσκοπήσεων»!



Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, μετά από ένα ακόμα φιάσκο των εν λόγω εταιρειών θα είχαν εγερθεί κρίσιμα ερωτήματα εναντίον τους...

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, θα είχαν παρέμβει οι Αρχές για να αποδώσουν ευθύνες σε όσους σκόπιμα παραπλανούν τους πολίτες, επηρεάζοντας την ψήφο τους...

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου - ακόμα και υποανάπτυκτη - δεν θα εμφανιζόταν πουθενά δημοσίως κανένας εκπρόσωπος των συγκεκριμένων απατεώνων, αλλά θα κρυβόταν ή έστω θα απολογείτο για τις «προβλέψεις» του.

Είπαμε όμως: Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου! Διότι στην «μπανανία» που λέγεται Ελλάδα, οι «κύριοι» αυτοί όχι μόνο δεν κρύβονται, όχι μόνο δεν ντρέπονται και δεν απολογούνται, όχι μόνο δεν διώκονται ποινικά, αλλά αντίθετα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ σα να μη συμβαίνει τίποτα την γκεμπελική προπαγάνδα τους!

Όχι, εδώ δεν μιλάμε για «ανθρώπινο» ή «στατιστικό λάθος»: Διότι δεν είναι δυνατόν οι «μετρήσεις» των «δημοσκόπων» να πέφτουν τόσο έξω ΣΕ ΟΛΑ τα κόμματα και τους συνδυασμούς!

Δεν γίνεται αυτό το χάλι να υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 4-5 χρόνια και να μην επεμβαίνει η Δικαιοσύνη! Από πότε η εξαπάτηση του λαού μέσω των ΜΜΕ θεωρείται νόμιμη πράξη;;;

Και όχι μόνο αυτό: Οι εν λόγω «κύριοι», τολμούν και εμφανίζονται συνεχώς στα - συνένοχα και ομοτράπεζα - ραδιοτηλεοπτικά μέσα, δηλώνοντας πως «δεν έπεσαν τόσο έξω» (!!!), προκαλώντας τη νοημοσύνη μας!

Οι ίδιες οι «δημοσκοπήσεις», χειραγωγούν τον πολίτη και με έναν ακόμα, ύπουλο τρόπο: Αναφέρουν τα ποσοστά 5-6 κομμάτων μόνο και τα υπόλοιπα (δεκάδες!!!) τα...τσουβαλιάζουν στην κατηγορία «Άλλα»!!! Ακόμα κι αν αυτά έχουν συνολικά διψήφιο ποσοστό, κανείς δεν μας λέει ποια είναι αυτά τα κόμματα, εκτός αν θέλουν να προβάλουν κάποιο συγκεκριμένο, με το αζημίωτο βέβαια...!

Είναι σαφές λοιπόν, πως είμαστε μπροστά σε μια άνευ προηγουμένου εξαπάτηση του ελληνικού λαού: Με «μαϊμού» δημοσκοπήσεις και απόκρυψη των πραγματικών στοιχείων, σε αγαστή συνεργασία με τα ιδιωτικά ΜΜΕ, που απολαμβάνουν πρωτοφανούς φορολογικής (και γενικότερης...) ασυλίας!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ! Ως Έλλην πολίτης και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ενώνω τη φωνή μου με αυτές εκατομμυρίων συμπολιτών μου, που ζητούν ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ όλες οι εταιρείες «δημοσκοπήσεων»!

Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου