Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δύο (ακόμη) τραυματίες εθνικιστές, ο απολογισμός της χθεσινοβραδυνής "ανθρωπιστικής επίθεσης"


antifaΔύο ακόμη νέα παιδιά οδηγήθηκαν χτές το βράδυ στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, μετά από επίθεση ροπαλοφορων "ανθρωπιστών". Μία από τις γνωστές ιστορίες. Στόχος της επίθεσης αυτή την φορά το...
προεκλογικό περίπτερο στην Θεσσαλονίκη του "Εθνικού Μετώπου". Η ασυλία της οποίας απολαμβάνουν οι "αντιφασίστες" στην χώρα μας, των οποίων η "δράση" εμπλουτίζεται συνεχώς με επιθέσεις οδηγεί μαθηματικά σε περαιτέρω αιμοτυκύλισμα. Το "συναισθηματικό ντοπάρισμα" των "νεοβαρβάρων" των ελληνικών πόλεων, συνεχίζεται από το σύστημα, μέσω της αποανθρωποποιήσεων των πατριωτών και της υποδειξής τους από τα κυρίαρχα μήντια ως "νομίμων στόχων".
Το Εθνικό Μέτωπο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει:
"Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με άνανδρο τρόπο σε μέλη του Εθνικού Μετώπου στη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη του Κινήματος, οι οποίοι βρίσκονταν στο περίιπτερο του Εθνικού Μετώπου, δέχτηκαν επίθεση από μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων. Οι δύο συναγωνιστές διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.Το Εθνικό Μέτωπο καταγγέλλει την άνανδρη αυτή επίθεση και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι η Τρομοκρατία δεν θα περάσει!"


elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου