Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Επιστήμονας δηλώνει ότι τα εμφυτεύματα μικροτσίπ στον άνθρωπο "δεν θα είναι προαιρετικά"!!!!


"Και όλοι, οι μικροί, οι μεγάλοι, πλούσιοι, φτωχοί, ελεύθεροι και δούλοι, θα πάρουν ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό, και  κανένας άνθρωπος δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός εκείνος που θα είχε το σήμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του "- Αποκάλυψη 13:16-17.
Οι τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί...
ειδικά για να παρακολουθούν και να ελέγχουν τους ανθρώπους βρίσκονται σε εξέλιξη για τουλάχιστον δύο δεκαετίες. 
Στον εικονικό κόσμο, το λογισμικό είναι πλέον σε θέση να παρατηρεί σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και στη διαχείριση να κάνει προβλέψεις της μελλοντικής συμπεριφοράς μας, και να στέλνουμε μηνύματα στους σταθμούς αρμόδια για την παρακολούθηση, ανάλογα με το πώς οι αλγόριθμοι στο υπολογιστή ερμηνεύουν τις δραστηριότητές μας. Ήδη αυτό, από μόνο του, είναι ένα ανησυχητικό σενάριο. 
Τι είναι πιο τρομακτικό, όμως, είναι ό, τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο. Σύμφωνα με τους ερευνητές που εργάζονται στο μικροτσίπ για την ανθρώπινη χρήση, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν οι συσκευές αυτές βρούν συναίνεση σε μεγάλη κλίμακα. 
Πιθανώς, αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον  φορώντας ένα ζευγάρι των μικροτσίπ RFID. Θα  στέλνετε  ένα σήμα που θα περιέχει ένα 15-ψήφιο αριθμό που θα το προσδιορίζει. Ο αριθμός αυτός μπορεί να παραληφθεί από μηχανές που ονομάζεται "Συμβατές Σαρωτές ISO ." Και ακόμα και αυτά είναι παντού.
Δεν θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε κοινωνικά , χωρίς ένα κινητό τηλέφωνο. Νομίζω ότι τα εμφυτεύματα μικροτσίπ στον άνθρωπο ακολουθούν την ίδια εσφαλμένη γραμμή. θα έχετε ένα εμφύτευμα που θα είναι τόσο περιοριστικό που ουσιαστικά δεν θα έχουμε καμία επιλογή. 
πρώτη αντίδρασή σας σε αυτή την ιδέα θα μπορούσε να είναι η δυσπιστία.Σκεφτείτε για μια στιγμή πόσο μακριά φτάσαμε. Για δεκαετίες, οι Αμερικανοί έχουν απορρίψει την ιδέα, και είναι σε θέση να παρακολουθούν. 
Παρ 'όλα αυτά, σήμερα, σχεδόν κάθε Αμερικανός έχει ένα κινητό τηλέφωνο μαζί του.
Σε κάθε ένα από αυτά τα τηλέφωνα έχει ένα τσιπ RFID ,που παρακολουθούν μέσω GPS ή τριγωνικού  σήματος, σε κάθε μας κίνηση. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το μικρόφωνο και η κάμερα, σε κάθε τηλέφωνο μπορεί να ενεργοποιηθεί απο μεγάλη απόσταση από τις υπηρεσίες ασφαλείας της αστυνομίας, η οποία έχει εξαπλωθεί από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. 
Όμως, παρά την παρέμβαση των εν λόγω συσκευών Είναι συνήθως αποδεκτά από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.  Είμαστε, όπως φαίνεται, οι βασανιστές του εαυτό μας. Και εμείς πληρώνουμε καλά λεφτά για να αγοράσουμε την καλύτερη συσκευή εντοπισμού που η αγορά το προσφέρει! 
Εγγυημένα: μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το «πλέγμα», απλά πετώντας το κινητό σας. Αλλά η κατεύθυνση προς την οποία οι νέες αυτές τεχνολογίες, είναι συνεχή παρακολούθηση, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη επέκταση της επιτήρησης από την κυβέρνηση, που δείχνουν ότι η τεχνολογία το μικροτσίπ RFID, θα είναι, σε κάποιο σημείο, υποχρεωτικό. 
Ο Michael Snyder ρωτά "Τι θα μπορείτε να κάνετε όταν δεν θα μπορούν πλέον να αγοράσουν ή να πουλήσουν χωρίς να υποβάλουν τη βιομετρική ταυτοποίηση;" 
Αυτή η τεχνολογία θα συνεχίσει να εξαπλώνεται, και αυτό θα γίνει όλο και πιο δύσκολο για να το αποφύγει κανείς. Και είναι εύκολο να φανταστεί κανείς μια τυραννική κυβέρνηση που μπορεί να το κάνει με αυτό το είδος της τεχνολογίας. Αν ήθελε, θα μπορούσε κυριολεκτικά να το χρησιμοποιήσει, για να παρακολουθούν τις κινήσεις και τις ενέργειες του καθενός.
Μια μέρα, η τεχνολογία αυτή είναι πιθανό να είναι τόσο διάχυτη, που μπορεί να μην είναι σε θέση να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό, η να πάρετε μια πιστωτική κάρτα, ή ακόμα και να αγοράσετε κάτι χωρίς πρώτα να έχετε σαρώσει το χέρι ή το πρόσωπο σας. 
»Δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η πληθυσμός υποτάσσεται εθελοντικά σε μια τέτοια ψηφιακή σκλαβιά. Όμως, όπως και στην περίπτωση της διάλυσης των δικαιωμάτων και της ιδιωτικής ζωής στην Αμερική, είναι βέβαιο ότι θα γίνει υποχρεωτικό μέρα μέ τήν μέρα. 
Πρώτον, η τεχνολογία θα πρέπει πρώτα να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία. Θα αρχίσει να εξαπλώνεται σε καταναλωτικά προϊόντα, σε πραγματικό χρόνο, όπως το "Google Glass". Οι Παλαιότερες γενιές θα το απορρίψουν.
Όπως βλέπουμε ήδη στα πρώτα «πειραματόζωα», τα μικροτσίπ RFID, εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα εθελοντικά, από την πρόσβαση σε κτίρια για μέγιστη ασφάλεια, μέχρι στο κατάστημα για την αγορά. 
Τελικά, όταν η έννοια είναι γενικά αποδεκτή από την πλειοψηφία, τότε θα γίνει ο νέος μας "φορολογικός κώδικας." 
Για να έχετε πρόσβαση σε επίσημες υπηρεσίες, θα πρέπει να έχετε το "ανθρώπινο έλεγχο." Χωρίς αναγνώριση, δεν θα είστε καν σε θέση να  αγοράσετε μια μπύρα, πόσο μάλλον να λαμβάνετε ιατρική βοήθεια ή να έχετε μια άδεια οδηγήσεως. 
Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό είναι το μέλλον. Κάθε πράγμα που θα έχετε αγοράσει, και κάθε βήμα που κάνεις, θα παρακολουθείτε από ένα παθητικό 15-ψήφιο mini μικροτσίπ, το οποίο σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να «φύγετε μακριά", θα πρέπει να το αφαιρέσετε φυσικά από το σώμα σας. 
Βασικά, σύντομα θα ζούμε σε έναν κόσμο με συνεχή παρακολούθηση. 
τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς, κατά πάσα πιθανότητα, θα το υποβάλουν οι ίδιοι όχι μόνο για το σύστημα, αλλά θα το πληρώνουν το τίμημα πρόθυμα, έτσι ώστε και αυτοί να "αλληλεπιδρούν με την εταιρεία σημαντικά" .
anekshghta-fainomena.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου