Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Τό αεροπλάνο Malaysia Airlines: Eξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τούς εξωγήινους, ή από μία διαστημική δίνη του χρόνου;


Τι συνέβη στην πτήση Μαλαισία Airlines MH370 με τούς 239 επιβάτες στο αεροπλάνο; Κανείς δεν ξέρει τίποτα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναζητούν μέσα από εμπειρογνώμονες και επιστήμονες για να δώσουν απαντήσεις σε υπόθεση πού επίσης μερικές φορές είναι
παράλογη, όπως ο εκπρόσωπος της εταιρείας Malaysia Airlines, ο dr. Ahmad Jauhari Yahya δήλωσε ότι... «σε αυτό το σημείο δεν αποκλείουν άλλες δυνατότητες περί της εξαφάνισης των αεροσκαφών μας." Ίσως ο Ahmad Jauhari αναφερόταν στην περίφημη υπόθεση του Τριγώνου της μοίρας; Ή ίσως σε απαγωγές από εξωγήινους πού αυτό είναι το ποίο πιθανόν.
Εκτός από την εξωγήινη θεωρία, πολλοί έχουν προτείνει ότι η περιοχή όπου το αεροπλάνο εξαφανίστηκε οφείλεται ενός χωροχρονικών ανωμαλιών που συμβαίνουν στον πλανήτη μας. Αυτές οι ανωμαλίες είναι ενεργειακά κέντρα, από το διάστημα μίας δίνης του χρόνου, όπου το αεροπλάνο με τα 239 άτομα  θα μπορούσε να περάσει στο χωροχρόνο χωρίς να κάνει πίσω.
Τώρα είναι επίσημο ότι μια διεθνής ομάδα επιστημόνων έχει ανακαλύψει εδώ και πολύ καιρό, την ύπαρξη των δινών χωροχρόνου που είναι παρόμοια με τής μαύρες τρύπες. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, οι δίνες που βρίσκεται στο Νότιο Ατλαντικό Ωκεανό, δρουν παρόμοια με τα φαινόμενα τής κοσμικές μαύρες τρύπες. Οι μαύρες τρύπες είναι περιοχές του χωροχρόνου στο οποίο η βαρύτητα είναι αρκετά ισχυρή ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε διαφυγή, ακόμη και το φως.
Το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη, και ο Francisco Μπερόν-Vera, του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι στη Φλόριντα, βρήκαν  μαύρες τρύπες στα ταραγμένα νερά του Ατλαντικού και του Ινδικού Ωκεανού, όπου ακριβώς λείπει το αεροπλάνο MH370 . Οι φυσικοί έχουν δεί ότι στην άκρη του χωροχρόνου δίνες, οι οποίες σχηματίζονται σε περιοχές της αναταραχής, συνήθως εκπροσωπούνται από μια ευρεία  ζώνη  από μία φωτεινή ουσία που μοιάζει με τη σφαίρα ενός φωτονίου που περιβάλλει την μαύρη τρύπα χωρίς να διεισδύει στο εσωτερικό . Ο Beron-Vera Haller αναφέρει επιστημονικά οτί αυτήν η παρομοίωση, για να περιγράψει τη συμπεριφορά των δινών σε ταραγμένα νερά χρησιμοποιούνται οι ίδιες μαθηματικές αρχές που περιγράφουν το φαινόμενο των μαύρων οπών, περιοχές του χωροχρόνου στον οποίο η βαρύτητα είναι αρκετά ισχυρή ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε διαρροή ουσιών , συμπεριλαμβανομένου και του φωτός. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του  Technology Review ,ο Beron-Vera Haller διεξήγαγε έρευνες στον νοτιοδυτικό Ινδικό Ωκεανό και Νότιο Ατλαντικό.
Σε αυτό το μέρος του ωκεανού είναι ένα γνωστό φαινόμενο που ονομάζεται « Agulhas διαρροή », η οποία προέρχεται από το ρεύμα Agulhas του Ινδικού Ωκεανού. "Στο τέλος της ροής του προς τα νότια, το ρεύμα στρέφεται στον εαυτό του, δημιουργώντας περιστασιακές δίνες στο Νότιο Ατλαντικό," λένε οι επιστήμονες. Οι ειδικοί στον τομέα της έρευνας τους, χρησιμοποίησαν δορυφορικές εικόνες για τον εντοπισμό για δυνητικές τρύπες αναλογικά μαύρες στο Νότιο Ατλαντικό, οι εικόνες τεκμηριώνονται, μεταξύ Νοεμβρίου 2006 και Φεβρουαρίου 2007. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι σε αυτήν την περίοδο των τριών μηνών που βρέθηκαν συνολικά οκτώ "φαινόμενα" πού ονομάζονται "μαύρες τρύπες στο έδαφος.
« Βρήκαμε τη ζώνη φωτονίων  αυτών των δινών, εξαιρετικά συνεπής, στο Νότιο Ατλαντικό, το οποίο δεν ήταν σε θέση να τεκμηριωθεί τα παρόμοια πεδία των φωτονίων που μπορούν να βρεθούν γύρω από τις μαύρες οπές », δήλωσε ο Beron-Vera Haller.

Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις για την κατανόηση του πώς τα ρεύματα μεταφοράς, από εκεί πού μπαίνουν αυτές οι μαύρες οπές δεν μπορούν να βγουν.
ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
Οι λίγοι και αβέβαιη για τήν είδηση ​​και την τύχη των επιβατών του πληρώματος της πτήσης MH370 προσθέτουν μία πληροφορία που προέρχεται από μια  ομάδα Κινέζων σεισμολόγων που υποστήριξε ότι έχει βρει τα ίχνη ενός «σεισμικού γεγονότος "που εμφανίστηκε l ' 8 Μαρτίου στο βυθό μεταξύ του Βιετνάμ και της Μαλαισίας, και ότι θα μπορούσε να έχει σχέση με την εξαφάνιση του αεροσκάφους.
Αυτές είναι μερικές από τις θεωρίες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός μεγάλου αεροσκάφους χωρίς κανένα ίχνος, ενώ δεν πρέπει να λησμονείται ότι δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ένα αεροσκάφος με επιβαίνοντες, εξαφανίστηκαν από τήν Γη χωρίς προειδοποίηση συναγερμού στο θέμα του σήματος SOS
Αν και είμαστε περισσότερο  βέβαιοι ότι τις ημέρες μετά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν αναφέρει την ανακάλυψη από τα συντρίμμια του αεροπλάνου σε μια διαφορετική περιοχή, ή οποιαδήποτε δικαιολογία δεν εξηγήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του αεροπλάνου με τούς 259 επιβάτες.

anekshghta-fainomena.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Όταν χάθηκε το Μαλαισιανό αεροσκάφος, βοηθούσα έναν πολιτισμό σε κάποιον άλλο γαλαξία και δε γνώριζα για το συμβάν αυτό παρά μονάχα τρεις ημέρες μετά, όταν άκουσε γι’ αυτό η μητέρα μου και με ρώτησε αν γνώριζα κάτι.

    Επικοινώνησα με κάποιο συνάδελφό μου μέσα στο Νιρβάνα, ο οποίος μου αποκάλυψε ότι υπήρξαν τρία άτομα μέσα σε ένα αεροπλάνο, πριν αυτά καταφθάσουν στο Νιρβάνα την ίδια ημέρα εκείνη στην οποία εξαφανίστηκε το αεροπλάνο. Ο συνάδελφός μου μου είπε ότι τα αρχεία τους δείχνουν ότι τα άτομα αυτά πέθαναν από φυσικά αίτια και σύμφωνα με το συμβόλαιο της ψυχής τους, ενώ δε μπόρεσε να μου επαληθεύσει εάν αυτοί βρίσκονταν επάνω στο εν λόγω αεροπλάνο ή όχι. http://www.galacticchannelings.com/ellenika/matthew20-03-14.html ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.....ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ'' ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ...ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΟΥΛΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟΔΙΝΗ'' ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ....ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΧΙΣΜΗ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΑΝΙΗΛ....ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή