Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Μας δουλεύει ο ΣΑΜΑΡΑΣ.........ΝΕΑ προαπαιτούμενα απαιτούνται


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα γινονται στο Eurogroup  στο ΖΑΠΠΕΙΟ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η δόση των 8,3 δις. ευρώ από την Ευρώπη, θα... κατανέμεται σε τρεις υποδόσεις: Μια ύψους 6,3 δις. ευρώ τον Απρίλιο, μια ύψους 1 δις. ευρώ τον Ιούνιο και μία ύψους 1 δις. ευρώ τον Ιούλιο.
Οι προαπαιτούμενες δράσεις για την εκταμίευση των συγκεκριμένων ποσών, έχουν ως εξής:
-Για την πρώτη δόση: πλήρης εφαρμογή των διατάξεων του πολυνομοσχεδίου
-Για τη δεύτερη δόση: κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων, θέσπιση πλαισίου για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στο Δημόσιο, νέο πρόγραμμα είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών, μείωση περιθωρίου κέρδους των φαρμακοποιών και εξασφάλιση πρόσβασης των ανασφάλιστων πολιτών σε υπηρεσίες υγείας.
-Για την τρίτη δόση: Ενοποίηση όλων των επικουρικών ταμείων του Δημοσίου και συγχώνευση με το Ενιαίο Επικουρικό Ταμείο του ιδιωτικού τομέα, αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ με παράλληλη εξόφληση των οφειλών του Δημοσίου προς την επιχείρηση και νέο πλαίσιο χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων με έλεγχο του «πόθεν έσχες».
Τμήμα της πρόσφατης συμφωνίας με την τρόικα, αποτελούν, εξάλλου, η νέα αξιολόγηση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος, η θέσπιση νέου μισθολογίου στο Δημόσιο με αξιολόγηση των υπαλλήλων, η επανεξέταση του πρόσφατου πλαισίου τις ομαδικές απολύσεις και η προώθηση μιας νέας εργαλειοθήκης (από τον ΟΟΣΑ ή άλλον ανάλογου κύρους διεθνή οργανισμό) για το χονδρεμπόριο, τις τηλεπικοινωνίες, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη μεταποίηση.
 
fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου