Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Εκλεκτός των Τούρκων στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη


Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν η οποία είναι ΡΟΜΑ από το Δροσερό Ξάνθης για το ευρωκοινοβούλιο, τοποθέτησε στην θέση της τον Ουμίτ Μεστάν ο οποίος  τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Η υποψηφιότητα της Σαμπιχά προκάλεσε τόσες αντιδράσεις εκ μέρους του Τουρκικού Προξενείου διότι η... εν λόγω κυρία, παρότι Ρομά Μουσουλμάνα αρνείται να δηλώσει εθνικά Τουρκάλα. 

Εδώ ο «αντι-ρατσισμός» και ο «σεβασμός» των μειονοτήτων πάει περίπατο... Έτσι λοιπόν, η Άγκυρα σε μια ακόμη επίδειξη δύναμης κατάφερε να βάλει έναν δικό της άνθρωπο στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ουμίτ Μεστάν εκτός από «νεολαίος» του ΣΥΡΙΖΑ  εργάζεται και στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Ζεϊμπέκ Χουσεΐν ως προσωπικός του σύμβουλος.


Στο ποιος είναι ο Ζεϊμπέκ έχουμε αναφερθεί δεκάδες φορές από αυτό εδώ το βήμα και η παραπάνω φωτογραφία θεωρώ ότι μιλάει από μόνη της. Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν όμως όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως κομματικής ή ιδεολογικής ταυτότητας είναι το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της χώρας μας εκ μέρους της Άγκυρας, με αφορμή τις εκλογές που έρχονται. Οι Τούρκοι διπλωμάτες θεωρώντας προφανώς ότι οι διεθνείς συγκυρίες, εκτός φυσικά από την πάγια δουλικότητα του συνόλου του πολιτικού κατεστημένου, τους ευννοούν είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν συνθήκες και τετελεσμένα συνδιοίκησης στην Ελληνική Θράκη μέσω και των ευρωεκλογών αλλά και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αυτό είναι δεδομένο. Το μόνο εμπόδιό τους σε όλα αυτά είναι η αντίδραση του Ελληνικού λαού. 
Στον κάθε Έλληνα μένει λοιπόν, το αν θα νομιμοποιήσει τις ανθελληνικές ενέργειες των Τούρκων ή όχι. Κάθε ψήφος σε οποιονδήποτε συνδυασμό του πολιτικού κατεστημένου, είτε «αριστερό» είτε «δεξιό», είναι ψήφος ενάντια στο μέλλον του, ψήφος ενάντια στην Ελλάδα και στα εθνικά μας συμφέροντα.  


Μόνη επιλογή κάθε πραγματικού Έλληνα πατριώτη για τις επερχόμενες εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία 30 και πλέον χρόνια έχει αποδείξει ότι το μοναδικό της μέλημα είναι η προάσπιση του ελληνικού λαού και των εθνικών μας συμφερόντων.


Νίκος Παπαδόπουλος
Τ.Ο. Κομοτηνής
www.xa-amthraki.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου