Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Ε.Κουτζαμάνη: «Οι βουλευτές ΧΑ θα συλλαμβάνονται επ” αυτοφώρω αν αποκαλύψουν κι άλλα βίντεο»!(και το σατιρικόν του θέματος)


Image1
Και εάν δούμε τα νέα βίντεος της ΧΑ στο ρώσικο RT, τι θα κάνει η «θεούσα εισαγγελική αρχή της Ελλάδος»; Θα συλλάβει τον Πούτιν;

Με σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου απειλούν τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου εάν δημοσιεύσουν νέα αποκλειστικά βίντεο που αποκαλύπτουν τις παρακρατικές κινήσεις της κυβέρνησης όπως αυτό με τον Τ. Μπάλτακο!
Αυτό προκύπτει από την...
παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, η οποία διαβίβασε στην εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας την αναφορά του υπουργού Δημοσίας Τάξης Νίκου Δένδια με δημοσιεύματα σχετικά με το ενδεχόμενο «παράνομης κατοχής» από βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου και άλλου οπτικοακουστικού υλικού.
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε να συσχετιστεί ο φάκελος Δένδια με την εν εξελίξει έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί εάν τελείται το αδίκημα του άρθρου 157 του ΠΚ που κάνει λόγω για βία ή απειλή βίας κατά βουλευτών ή αρχηγού πολιτικού κόμματος.
Μάλιστα η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζητεί ταχεία περάτωση της έρευνας προσθέτοντας ότι θα πρέπει να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία έστω και αν ο υπαίτιος της πράξης είναι βουλευτής!
(defencenet)
Ο απαγορευτικός νόμος του Βενιζέλου για τις «κρυφές κάμερες» ( αυτός δηλαδή που έβγαλε και τον κατάπτυστο νόμο περί ασυλίας των Υπουργών) εννοεί ιδιωτική συνομιλία που προστατεύει την ιδιωτική ζωή και το άσυλο της κατοικίας. Εδώ όμως έχουμε δημόσιους άνδρες, δημόσια πρόσωπα, τα οποία συζητούν σε δημόσιο χώρο, εκφέρουν δημόσιο λόγο, ο οποίος αφορά στο δημόσιο βίο και συνεπώς υπάρχει και  δημόσιο συμφέρον και ενδιαφέρον που αυτά είναι ανώτερα από τυχόν τη διάπραξη μίας παράνομης ενέργειας όπως η κρυφή κάμερα. Γιατί δεν είπε τις ίδιες μ…..ς  η κυρία αυτή και στην πρόσφατη περίπτωση του Τομπούλογλου και με το κρυφό βίντεο που μάλιστα τράβηξε «παράνομα» ο μηνυτής και όχι ο υπόδικος; 
Αυτά δεν τα ξέρει η Κουτζαμάνη; Μέχρι και οι πρωτοετείς της Νομικής τα γνωρίζουν αυτά. Φυσικά και τα ξέρει αλλά μέσα στον πανικό της και για να σώσει το ίδιο το τομάρι της, προέβη σε αυτές τις ανεκδιήγητες απειλές. Ε βέβαια. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάει να καταγγείλει και θα σύρει προς ανάκριση την Γκουτζαμάνη στον ίδιο της τον εαυτό και θα της ασκήσει και ποινική δίωξη;; 
Εάν υπήρχε η στοιχειώδης ευθιξία, εντιμότητα και αξιοπρέπεια και εάν πράγματι ήταν αθώα, θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί από Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ώστε να γίνει η έρευνα από νέο Εισαγγελέα ο οποίος δεν εμπλέκεται. Δεν πειράζει, απλά κερδίζουν λίγο χρόνο. Στο τέλος δεν πρόκειται να γλιτώσουν την Νέμεση. Κανείς δεν την γλιτώνει. 

www.paratiritis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου