Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Έλληνα (ραγιά ή περήφανε) στις 25 Μαίου δεν έχεις ΚΑΜΙΑ δικαιολογία πλέον! - Ή εσύ ή αυτοί (τόσο απλά)!!!

Και ναι, έρχεται η ώρα. Για όλους! Για τους ραγιάδες (*βλέπε παρακάτω), για τους περήφανους, για τους.....


μορφωμένους, για τους αμόρφωτους, για τους έξυπνους, για τους λιγότερο έξυπνους, για ΟΛΟΥΣ!!! Γιατί έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν γι' αυτούς τους ίδιους! Όχι για τους άλλους (και για κανέναν άλλον)! Ο καθένας για τον ίδιο, και μόνο! Έστω γι' αυτή ακριβώς την ...ατομιστία – με την καλή και με την κακή έννοια – που πάντα, ήταν, είναι και θα είναι, το χαρακτηριστικό του Έλληνα.
Για σένα λοιπόν φίλε, και ΜΟΝΟ για σένα!!!
Θα ψηφίσεις για ΣΕΝΑ!

* Και έρχεται η ώρα για τον καθέναν (μας) να υπολογίσει ποιος φταίει που έμεινε άνεργος (και αν και πότε θα ξαναβρει δουλειά...), που έκλεισε το μαγαζί του, που τα παιδιά του δεν βρίσκουν δουλειά (και που σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται να ξενιτευτούν).
* Και έρχεται η ώρα να λάβει υπόψη του τα όλο και πιο δυσβάστακτα «χαράτσια» που τον γονατίζουν, τη σύνταξη που του πετσοκόβουν ΣΥΝΕΧΩΣ (εννοείται ότι και η συνέχεια έρχεται...) και δεν τα βγάζει πέρα, το ότι δεν έχει να πληρώσει τα φάρμακά του.
* Και έρχεται η ώρα να δει και πόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ είναι, που δε σταματάτε εκεί, αλλά και κοροιδεύουν συνεχώς τον εξουθενωμένο κοσμάκη, σαδιστικά, για να του σπάσουν (κι άλλο) τα νεύρα! Τάζοντας (πρώτα) επίδομα μακροχρονίων ανέργων, (τι δώσανε να μην το γράψω...), τάζοντας τώρα κοινωνικό μέρισμα, (τι δίνουν και ποιοί παίρνουν τι, να μην το γράψω...), τάξανε ...δίκαιο (χαχαχα...) φορολογικό, κι όπως πάει να κάνει δήλωση ή απλά μιλάει με λογιστή, παθαίνει εγκεφαλικό!!!
* Έχει ο άλλος 300 ευρώ στην τράπεζα (ΚΑΚΩΣ τα έχει εκεί, και ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ αν δεν τα έχει πάρει ήδη, αλλά λέμε...) του βγάζουν φόρο, έχει πάρει ο άλλος ένα επίδομα κατάρτισης ανέργων από σεμινάριο, του βγάζουν φόρο...

Και έρχεται η ώρα να κριθεί (και) η αλαζονεία της ψευτιάς και της κοροιδίας τους!
Έρχεται η ώρα να ...καταφέρουν οι κυβερνώντες μας να ξυπνήσουν μέχρι και ...πρόβατα!!!
Και σε μια τέτοια περίπτωση “Ουδέν κακό αμιγές καλού και ουδέν καλό αμιγές κακού”, κύριοι...

Το μνημόνιο και οι επιλογές

Ακόμα και το μνημόνιο, στο μεταξύ – γιατί εκείνοι μπορεί να το ψηφίζουν χωρίς να το διαβάζουν, αλλά κάποιοι άλλοι το διαβάζουμε, ακόμα και για να ξέρουμε γιατί ΔΕΝ το θέλουμε - εκτός από το δανεισμό της Ελλάδος για τη διάσωση των βορειοευρωπαϊκών τραπεζών (και ΜΟΝΟ γι' αυτές), προέβλεπε και κάποιες δομικές βελτιώσεις του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η ελληνική οικονομία.
Το ότι αυτές ΔΕΝ έχουν γίνει, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ των εκάστοτε κυβερνώντων (ειδικά ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ, μέχρι ΚΑΙ σήμερα).

Από αυτές δεν έγινε σχεδόν καμία, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν πραγματικό χρηματικό κόστος. Μόνον για τις συντεχνίες που θα ξεβόλευαν, και για όποιους, από τους οποίους, ξαναπεριμένει ψήφο η νυν συγκυβέρνηση. Δεν έγινε τίποτε όμως! Κι ούτε θα γίνει με ΑΥΤΟΥΣ!!!

- Το ότι ανέβηκε ο ΦΠΑ στο 23%, κατακρυμνίζοντας το σύνολο της οικονομίας σε συνεχή ύφεση, ήταν επιλογή! Αφήστε, και το πόσο παίρνει το κράτος από αυτόν...

- Το ότι οι τράπεζες παρότι έχουν πάρει και συνεχίζουν να παίρνουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, τέθηκαν εκτός διεθνών αγορών για χρόνια, στραγγαλίζοντας την ελληνική οικονομία από ρευστότητα, και εκτινάσσοντας τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ανοίγοντας τρύπες στο παθητικό τους, είναι επιλογή!

- Το ότι εδώ και χρόνια δεν έχουμε ακόμα εκδόσει τα καλυμένα Αναπτυξιακά Ομόλογα Ειδικού Σκοπού, για να ξεκινήσουμε την ανάπτυξη των υποδομών μας και να τονώσουμε τη ρευστότητα της οικονομίας, είναι επιλογή!

- Το ότι παραμένουν εξίσου κλειστά 150 επαγγέλματα, όσα ήταν και πριν τέσσερα χρόνια, είναι επιλογή!

- Το ότι παραμένουν οι εκατοντάδες φόροι υπέρ τρίτων, που στρεβλώνουν την οικονομία είναι επιλογή!

- Το ότι δεν έχει απολυθεί ούτε ένας δημόσιος υπάλληλος, ούτε κατάδικος, ούτε κλέφτης, ούτε κοπανατζής, είναι επιλογή! Εδώ ακόμα δεν έχουν απολύσει δημοσίους υπαλλήλους που έχουν καταδικαστεί ακόμα και για δολοφονίες! Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν για να τους απολύσουν; Δικαιολογίες για γραφειοκρατία και κακή νομοθεσία δεν στέκουν. Αύριο αν θέλουν αλλάζουν τον νόμο. Αλλά δεν θέλουν. Τους κρατάνε για να πάρουν ψήφο από αυτούς...

- Το ότι συνεχίζει το ελληνικό κράτος να έχει 80.000 κηπουρούς και απορριματοσυλλέκτες με μισθούς μεγαλύτερους από καθηγητές πανεπιστημίων, είναι επιλογή!

- Το ότι δεν έχει εφαρμοστεί ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ το ενιαίο μισθολόγιο ακόμη, είναι επιλογή!

- Το ότι συνεχίζουν να πληρώνονται χιλιάδες, με πλαστά πτυχία και άλλα πλαστά σχετικά δικαιολογητικά, στο ελληνικό δημόσιο, είναι επιλογή!

- Το ότι οι Νομαρχίες και οι Δήμοι συνεχίζουν να έχουν περισσότερο (και στρεβλά τοποθετημένο) προσωπικό απ' όσο πραγματικά χρειάζεται, ή εργάζεται, είναι επιλογή!

- Το ότι παραμένει η κρατική διαφθορά ανέγγιχτη και σε επίπεδα παγκόσμιου ρεκόρ, είναι επιλογή!

- Το ότι συνεχίζουν να λαμβάνουν σύνταξη άνθρωποι 45 και 50 και 55 ετών, ενόσω το 40% των Ελλήνων ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας, είναι επιλογή!

- Το ότι με εργαλείο την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ και ΣΥΝΕΧΗ φορολόγηση, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ (και συνεχίζουν να καταστρέφονται) ολόκληροι επαγγελματικοί κλάδοι στην Ελλάδα, είναι επιλογή!

- Το ότι παραμένουν καταστάσεις (όπως το λαθρεμπόριο καυσίμων και άλλες πολλές), που κοστίζουν εκατομμύρια ετησίως για όλους μας, όσο δηλαδή κάποιο χαράτσι (από αυτά που μπαίνουν συνεχώς), είναι επιλογή!

- Το ότι ο ΟΑΕΕ καθημερινά καταστρέφει ζωές ανθρώπων που είναι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι, γιατί επιβάλλει να πληρωθεί για κάτι που δεν τους παρέχει, είναι επιλογή!

- Το ότι με μοχλό την υπερφορολόγηση περιουσιών που αποχτήθηκαν με φορολογημένο πλούτο, δημεύουν τις καταθέσεις και κατάσχουν τις περιουσίες των Ελλήνων, είναι επιλογή!

- Το ότι έχουν εξαφανίσει την κάθε ύπαρξη αυτού που λέγεται κοινωνικό κράτος, είναι επιλογή!

- Το ότι κλέβουν το κάθε τελευταίο ταμειακό απόθεμα της κάθε οικογένειας, μέσω απίστευτων και συνεχών φόρων, είναι επιλογή!

- Το ότι έχει χαθεί πάνω από το 30% της οικονομίας σε 7 χρόνια ύφεσης, εξαθλιώνοντας μεγάλο μέρος του πληθυσμού, πλην προνομιούχων και κομματικών στρατών, είναι επιλογή!

- Το ότι μας κάνανε να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ούτε στο δρόμο (ειδικά στις μεγαλύτερες πόλεις) ή ούτε να κοιμηθούμε στα σπίτια μας (μέχρι να μας τα πάρουν κι αυτά) χωρίς να κλειδαμπαρωθούμε, είναι επιλογή!

- Το ότι 4 εκατομμύρια Έλληνες (τουλάχιστον) είναι ανασφάλιστοι, άρα χωρίς πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είναι επιλογή!

- Το ότι ΠΑΝΩ από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες είναι στο περιθώριο της ζωής, με μοχλό την ΑΝΕΡΓΙΑ, είναι επιλογή!

Αυτά και τόσα άλλα είναι επιλογές, που καθημερινά παίρνει ή πήρε το κυβερνόν πολιτικό προσωπικό!!! Βυθίζοντας όλο και περισσότερο την κοινωνία στην κρίση, την ύφεση, τη δυστυχία, την αναξιοπρέπεια, προκειμένου να προστατεύσει τα νοσηρά και άδικα προνόμια των ΙΔΙΩΝ!

Με απίστευτη Πολυνομία, αλλά πολύ πιο απίστευτη Ατιμωρησία και Διαφθορά μέχρι το κόκκαλο!

Κάνοντας αυτά, και χωρίς ΠΟΤΕ να εξηγήσουν π.χ.

- Γιατί μετά από 4 πλέον μνημονιακά χρόνια οι ομάδες των ....νταβατζήδων (που έλεγε κι ένας πρώην πρωθυπουργός) είναι ανέπαφες και συνεχίζουν την δράση τους, ακόμη πιο δυνατές.
- Τι έγινε η ...αξιολόγηση και η ΑΠΟΛΥΣΗ των κηφήνων του πελατειακού κράτους, την στιγμή που έχουν λεηλατηθεί οι ζωές των ανθρώπων του ιδιωτικού τομέα.
- Γιατί η Δικαιοσύνη παραμένει ανήμπορη να αντιμετωπίσει τις συμμορίες και τις παράγκες πάσης φύσεως που παραπέμπουν σε Κολομβία.
- Για ποιο λόγο τα εμβάσματα των ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ δις στο εξωτερικό και οι πάσης φύσεως λίστες (Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου, και άλλες...) των επώνυμων φοροφυγάδων σέρνονται ...νωχελικά από συρτάρι σε συρτάρι.
- Για ποιο λόγο κάθε 6 μήνες θα πρέπει να αλλάζει αυτό το αχαρακτήριστο φορολογικό σύστημα και ΠΑΝΤΑ με στόχο να πάρει, ότι είναι να πάρει, ΜΟΝΟ από εσένα κι εμένα, μέχρι να μας ΓΔΑΡΕΙ και τη ...σγόρτσα.
- Γιατί στην υπολειτουργούσα Βουλή οι ...πράξεις νομοθετικού περιεχομένου πάνε κι έρχονται, ΣΥΝΕΧΩΣ
- Πόσο ...σκληρά αγωνίστηκαν και πέτυχαν το υπέροχο ποσοστό του 30% και επίσημα (όχι στην ...ανάπτυξη, αλλά στην ανεργία)
- Γιατί συνεχώς όταν μιλάνε, νομίζεις ότι είσαι σε ΑΛΛΗ χώρα
- Ποιοί λένε συνεχώς, είτε οι ίδιοι, είτε μέσω των "λαγών" τους, με ...τσιριχτές φωνές, σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους "είστε τούτο, είστε εκείνο, είστε το άλλο"
- Γιατί συνεχίζουν τα σύνορα της χώρας να είναι “μπάτε σκύλοι αλέστε”, γιατί συνεχίζουν την ανεξέλεγκτη είσοδο (κατά μοναδικό για άλλη ευρωπαική ή και όχι μόνο, χώρα), της “κάθε φυλής του Ισραήλ” και την ανοχή στην τεράστια παραβατικότητα, και αυτών, αλλά και εγχώριων ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ κοινωνικών ομάδων
- Γιατί βγάζουν συνεχώς αυτή την άλλη προκλητική εικόνα ότι έχουν το αλάθητο του πάπα (κι ένα ...μικρό κουίζ εδώ: ποιός φώναζε “εγώ δεν θα συμφωνήσω στο ...λάθος”; ...)
- Ποιοί είναι οι καθ΄ ύλην υπεύθυνοι για τον ψόφο και το ζόφο του Λαού και της Χώρας, που συνεχίζεται καθημερινά, ως αργός αλλά και βέβαιος ΘΑΝΑΤΟΣ!!! Και που έχει και μεγάλη ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακόμα και μέσα στη χρονιά αυτή (όπως και στις επόμενες)

- Τι τους κάνει να πιστεύουν ότι εκτός από ραγιάδες (κατά μεγάλο βαθμό ως τώρα) είμαστε και τόσο μ..άκες ώστε το Μάιο θα χαθεί μια ακόμη ευκαιρία απονομής δικαιοσύνης σε όσους εξαθλίωσαν τις ζωές μας.

* * * Κι επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν ότι το μνημόνιο έχει και θετικά, διασαφηνίζω και προς αυτούς,
Α), Ναι έχει αυτά που λέτε και εννοείτε (κάποιοι καλοπροαίρετα), συμφωνώ με αυτά, από όσα ήδη έχω γράψει. Αλλά απάντησα ήδη αν αυτοί οι κυβερνώντες μπορούν και θέλουν να κάνουν αυτά,
και Β) Δεν υπάρχει άλλωστε άλλο θέμα για την Τρόικα (εσωτερικού κι εξωτερικού) από ότι φαίνεται (όχι τώρα, αλλά εξαρχής) εκτός από τους μισθούς και τις συντάξεις. Τα έχουμε γράψει ήδη τόσες φορές. Εδώ και 4 πλέον χρόνια, είναι το μόνο που μειώνεται σταθερά και το μόνο που επιμένουν να μειώνεται συνέχεια. Φυσικά και έμπρακτα, δεν τους ενδιαφέρει το σπάταλο ή διεφθαρμένο κράτος. Τους ενδιαφέρει μόνο οι μισθοί. Πόσο χαμηλοί θα γίνουν ώστε να αυξηθεί η ύφεση και να πιέσουν έτσι για ...ακόμα μικρότερους μισθούς! Τόσο απλά! Και οι συντάξεις γιατί όσοι τις παίρνουν είναι “ανενεργός πληθυσμός”...
Και από μία άποψη, την δουλειά τους κάνουν. Φυσικά και θέλουν φτηνά εργατικά χέρια στην Ευρώπη. Φυσικά και δεν τους ενδιαφέρει τι θα συμβεί στους πολίτες αυτής της χώρας. Και θέλουν μόνο να διασφαλίσουν, την παράδοση όλων των δανεικών, συν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο της χώρας!


ΥΓ. 1 (* Ραγιάδες) Η Ελλάδα ποτέ δεν υπήρξε πιο υπόδουλη απ' ότι έχει υπάρξει στην νεώτερη ιστορία της και αυτό (κυρίως) γιατί δεν απέβαλε ποτέ το «ραγιαδισμό». Όλοι άλλωστε οι διεκδικητές της εξουσίας, πάντα επένδυαν σε αυτό. Κι όσο ο Έλληνας πολίτης θα ψηφίζει από «υποχρέωση» (είτε μεγάλη, είτε μικρή) προς κάποιον υποψήφιο ή επειδή ανήκουν «στην ίδια ομάδα», τόσο θα διαιωνίζεται η σύγχρονη κατάρα αυτού του τόπου.
Και δεν είναι ΜΟΝΟ τα λεφτά που λιγόστεψαν απ΄την κρίση, και δεν μας λείπουν, σαν λαός, ΜΟΝΟ αυτά. Είναι ΚΑΙ οι αξιοπρέπειες που τσαλακώθηκαν ή και εξαφανίστηκαν! Οι αξιοπρέπειες εκατομμυρίων ανθρώπων σε αυτή τη χώρα!!!

* O Νεοέλληνας, ακόμα κι αν πάμε χρονικά και ιστορικά πολύ πίσω, από την ρωμαϊκή εποχή και μετά π.χ. Βυζάντιο και αργότερα, η διαστρωμάτωση του σε λαό ήταν, κατά την ταπεινή μου άποψη, η εξής: Ένα περίπου 10% άξιοι άνθρωποι, σωστοί (όσο τουλάχιστον περισσότερο γίνεται), πατριώτες. κ.τ.λ., ένα περίπου 60% ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΠΡΟΒΑΤΑ, κ.τ.λ., και ένα περίπου 30% λαμόγια – καιροσκόποι, απάτριδες, απατεώνες, Ο.Φ.Α. (Όπου Φυσάει ο Άνεμος...) κ.τ.λ.

Στην τουρκοκρατία π.χ., το 10% ανεβηκαν στα βουνά και αποτέλεσαν τον πυρήνα της επανάστασης, το 60 % ήταν οι “καθαρόαιμοι” ραγιάδες και το 30% ήταν οι κοτζαμπάσηδες, οι σχετικοί γκάγκστερς της εποχής, λαμόγια – καιροσκόποι επίσης της εποχής, κ.τ.λ.
Περίπου το ίδιο συνέβη και στην Κατοχή! Και το ίδιο συμβαίνει και τώρα!!!
Αλλά πλέον, καλούνται ΟΛΟΙ (γι' αυτούς τους ίδιους, και για κανέναν άλλο) να ...πράξουν...

ΥΓ. 2 «Αν είναι ο λάκκος σου
πολύ βαθύς,
χρέος με τα χέρια σου
να σηκωθείς!
Χάιντε θύμα, χάιντε ψώνιο
χάιντε Σύμβολο αιώνιο!
Αν ξυπνήσεις, μονομιάς
θα 'ρτη ανάποδα ο ντουνιάς»
Κώστας Βάρναλης (Έλληνας λογοτέχνης)

ΥΓ. 3 «Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»
Ανδρέας Κάλβος (Έλληνας ποιητής)

ΥΓ. 4 “…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές”.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
(“μεταφράζεται” πλήρως και στη σημερινή εποχή…)

Νάσος Σκούρας - Πύργος 
ksipnistere.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ......ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.....ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2011 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.... Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΕΠΑΜ.... ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΘΝIΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΜΑΥΡEΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ......ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ......ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ......ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή