Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ανεξάρτητοι Ελληνες το κόμμα της νέας τάξης πραγμάτων!!!Η νεολαία των ΒΠ,των Rotschild, Της Θάτσερ και του Cambridge



Οι Πανεπιστημιακές Σχολές κλειστές. Οι πρυτάνεις διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις διοικητικού προσωπικού. Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια με καταλήψεις και ελλείψεις βιβλίων, υποδομών, με τους σχολικούς φύλακες απολυμένους, με μειωμένο διδακτικό προσωπικό, με τους καθηγητές στο δρόμο.
Τα ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ κλειστά και 2500 καθηγητές  απολυμένοι και τα παιδιά στο δρόμο, στις καφετέριες και στο περιθώριο. Κι όσοι ακόμα μπορούν στα ιδιωτικά ΙΕΚ που διαφημίζουν ο υπουργός (παρα)παιδείας και οι δημοσιογραφικές ντίβες.
ΟΛΜΕ, ΔΟΕ των χρεωκοπημένων συνδικαλιστικών ηγεσιών και Πανεπιστημιακοί στο δρόμο.
Η ελληνική νεολαία στον... αφελληνισμό των Ρεπούσηδων και των Αρβανιτόπουλων, αναζητά διεξόδους στη ξενητειά, στη ΧΑ, στους αντεξουσιαστές των Εξαρχείων, στις εξέδρες των γηπέδων, στην ατομικότητα  και στην απογοήτευση, χωρίς όραμα, ελπίδα και ιδανικά δεξιά ή αριστερά.
Διακόσιες πενήντα χιλιάδες νέοι ‘Ελληνες επιστήμονες έφυγαν για το εξωτερικό, αναζητώντας το δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή. Η γεννιά των 700 ευρώ έγινε η ανασφάλιστη γεννιά των 400 ευρώ των Μνημονίων.

Η ανεργία των νέων στο 60% και 600.000 παιδιά λέει μελέτη της UNICEF σε κατάσταση υποσιτισμού.
Μέσα στη καταχνιά και τη μαυρίλα αυτή, ξεπροβάλει το φώς της ελπίδας. Η Νεολαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μας πληροφορεί με δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα  του κόμματος τους, ότι πήγε στο Συνέδριο των πολιτικών νεολαιών των European Young Conservatives στο Cambridge Αγγλίας, 20-22 Σεπτεμβρίου, με 5μελή αντιπροσωπεία υπό την πρόεδρο της Νεολαίας και εκλεκτή του Π. Καμμένου, Μανταλένα Παπαδοπούλου, το γιό του Νότη Μαριά και άλλους τρείς νεολαίους.
‘Ισως μετά από το κυνηγητό που έφαγε η Μανταλένα στο Κερατσίνι, στο κατόπι του Π. Καμμένου, όπου πήγε να καταθέσει ένα λουλούδι για να φωτογραφηθεί για το facebook, έχοντας προετοιμάσει και banner με το βλακώδες σύνθημα «NAZI ‘Η ΝΑ ΖΕΙΣ » όπως μας πληροφόρησαν οι γνωρίζοντες, ίσως μετά τις φωνές της «Μη βαράτε ρε παιδιά» που ακούγονται στο βίντεο της καταδίωξης, ένα  τουριστικό πολιτικό ταξιδάκι στο κέντρο των βρυκολάκων συντηρητικών απογόνων της Μ. Θάτσερ του νεοφιλελευθερισμού και για shopping στην Oxford street, ήταν απαραίτητο.
Στο πρόγραμμα του Συνεδρίου ήταν και το προσκύνημα στο τάφο της Μάργκαρετ Θάτσερ, που όπως εκμυστηρεύθηκε  η Μανταλένα μετά τον Δημήτρη Αβραμόπουλο που υπηρέτησε στο κόμμα του, και τον Rotschild που υπηρετεί σήμερα, είναι το ίνδαλμα της.
Στους Νέους Ευρωπαίους Συντηρητικούς (European Young Conservatives) που θεωρείται ακραία νεοφιλελεύθερη οργάνωση νεολαίας ελεγχόμενη από τους Συντηρητικούς της Αγγλίας που δημιουργήθηκαν από διάσπαση της κεντροδεξιάς ένωσης DEMYC, συμμετέχουν οργανώσεις  νεολαιών από χώρες που διαβάζοντας τις παρακάτω στον πίνακα βλέπουμε πόση σχέση έχουν με την ελληνική πολιτική πραγματικότητα και τα προβλήματα της Ελληνικής νεολαίας. ‘Οση ο φάντης με το ρετσινόλαδο.
Με τη νεολαία των νησιών Φερόε και της Λευκορρωσίας αναζητά πολιτικές συμμαχίες η εκλεκτή του Καμμένου.
Αλήθεια έχουν ενημερώσει τους ‘Ελληνες νέους με ποιους συνεργάζεται η ανύπαρκτη νεολαία σφραγίδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που στήθηκε για να βρούν στέγη, καταξίωση και πολιτικό μέλλον τα εκλεκτά τέκνά του Καμμένου του Μαριά και των άλλων ;     
Κατάντια και για την νεολαία…..
 
fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου