Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

«Πίνω μπάφους και παίζω pro» τραγουδάει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Τα δέκα αγαπημένα τραγούδια του υποψηφίου για το δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη παρουσιάζει... (σε αναδημοσίευση) το site left. gr. «Κάποιος κόσμος παραπονιέται ότι δεν ξέρει πολλά για τον 33χρονο οικονομολόγο που θα διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων εκ ...
μέρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου. Στοχεύοντας λοιπόν στον άνθρωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον ρωτήσαμε για τη μουσική που αγαπά» αναφέρεται συγκεκριμένα στο δημοσίευμα.
Αντί εκεί στην Κουμουνδούρου να οργανώσουν μια σοβαρή προεκλογική εκστρατεία που θα αναδείξει τις προτάσεις του κόμματος πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αθηναίοι, σκέφθηκαν να γελοποιήσουν περισσότερο τον υποψήφιο τους…. Βλέποντας, αρχικά, την φωτογραφία του, θεωρήσαμε ότι μέσα στο top10 του Γαβριηλίδη θα ήταν και το «παίζω μπάφους και παίζω pro» από τους Locomondo, αλλά τελικά διαψευστήκαμε.
Τα μουσικά ακούσματα του στελέχους του κόμματος (που κινούνται από Νίκο Παπάζογλου- Στη Ρωγμή Του Χρόνου, τον Παύλο Παυλίδη & The B-Movies – Αερικό, τον Μάνο Χατζιδάκι – Όταν Έρχονται Τα Σύννεφα μέχρι τους Daft Punk – Giorgio By Moroder) δεν μας εξέπληξαν και πολύ, γιατί παραπέμπουν ακριβώς στο σκορποχώρι του ΣΥΡΙΖΑ.
Άβυσσος, τελικά, η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ…
 
flogit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου