Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Καταγγελία – Ντοκουμέντο ! “Κομματόσκυλο της ΝΔ χρωστάει στο Δημόσιο πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ και δεν συγκινείται κανείς!” – Οταν όμως ο πολίτης χρωστάει 100 ευρώ τον σέρνουν στα κρατητήρια…

epimelitirio-evias-5
“Πήρα αφορμή να σου στείλω τα στοιχεία αυτά επειδή παρακολούθησα την εκπομπή σας με την οποία καταγγείλατε την σύλληψη στην Χλκίδα για μικροοφειλή στο δημόσιο ενός συμπολίτη μου.
Στην εκπομπή μίλησε και ο κ. Μαρκόπουλος βουλευτής Ευβοίας της Ν.Δ. Υποκριτές και Φαρισαίοι όλοι αυτοί οι κύριοι που δήθεν νοιάζονται για το δίκιο και το σωστό...

Στα στοιχεία που σας στέλνω βλέπετε τον κύριο Σίμωση Παναγιώτη Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας, στέλεχος της Ν.Δ. και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. το 2004 να οφείλει στο Δημόσιο 649.743,09 με την εταιρεία του ΒΙΟΖΑΛ ΑΒΕΕ και να μην συγκινείται κανένας εδώ στην Χαλκίδα.
Το κομματικό σύστημα καλύπτει τον εν λόγω κύριο και μόνο τους μικρούς και ανυπεράσπιστούς κοπανάνε… και μετά βγαίνουν στην τηλεόραση και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα οι μεγαλοσχήμονες βουλευτάδες μας… ε ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν όλοι…..
O εν λόγω κύριος δεν πλήρωσε το δάνειο του στην ΤΡ. ΕΥΒΟΙΑΣ με συνέπεια να καταπέσει η εγγύηση του Δημοσίου και να αναγκαστεί το Δημόσιο (όλοι μας δηλαδή) να πληρώσει την Τράπεζα. Εν συνεχεία το ποσό χρεώθηκε από την Εφορία Χαλκίδας στον εν λόγω κύριο ο οποίος όμως δεν συγκινήθηκε αφού έχει γερές πλάτες και δεν φοβάται κανέναν….”
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
epimelitirio-evias-1
epimelitirio-evias-3
epimelitirio-evias-4
epimelitirio-evias-5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου