Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Ο κομμουνιστής τύραννος της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un θα εκτελέσει 33 χριστιανούς, γιατί φοβάται ότι θα ανατρέψουν την κυβέρνησή του
Ο κομμουνιστής τύραννος της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un (Κιμ Γιονγκ Ουν) διέταξε την εκτέλεση 33 Χριστιανών που πιστεύεται ότι εργάζονται για Νοτιοκορεάτη βαπτιστή ιεραπόστολος Kim Jung-wook.

Ο Νοτιοκορεάτης ιεραπόστολος - ο οποίος συνελήφθη το περασμένο έτος - και οι... συνεργοί του φέρεται να έχουν ιδρύσει γύρω στις 500 υπόγειες εκκλησίες.

Ο Τύπος της Νότιας Κορέας ανέφερε ότι ο Kim (φώτο) κατηγορείται ότι οι 33 χριστιανοί προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση – η ίδια κατηγορία που οδήγησε στην εκτέλεση του θείου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Jang Song-thaek, και όλων των συγγενών του Jang.

Οι συνεργάτες του ιεραποστόλου θα εκτελεστούν σε ένα κελί της Υπηρεσίας Ασφαλείας, όπως ανέφερε η The Daily Mail.

Οι εκτελέσεις που ανακοινώθηκε έρχονται μόλις μια ημέρα μετά τις αναφορές που λένε ότι το νούμερο δύο της Βόρειας Κορέας, ο Choe Ryong Hae, έχει καιρό να εμφανισθεί σε πρόσφατες δημόσιες εκδηλώσεις που κανονικά θα είχε  παρακολουθήσει - τροφοδοτώντας τις φήμες ότι ίσως είναι ο τελευταίος που πρέπει να «καθαριστεί» από τον Κιμ.
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
redskywarning.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου