Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ δύο δημοσιογράφοι επειδή τόλμησαν να σχολιάσουν το λόμπυ των "gay"


sao-paulo-gay-pride-parade«Γιατί το έκανε; Γιατί βαλλιανίζει. Είναι η εποχή που η μειονότης των γκέι κυριαρχεί στην πιάτσα», «η Παρθενοπόπη», «η κυρά Αυγουστίνα, γιατί μόνη της δηλώνει ότι είναι η γυναίκα της παρέας, όταν λέει ότι είναι στον άντρα του αφοσιωμένος», «Γι΄ αυτό η κοινωνία μας πάει κατά διαόλου. Το να είσαι γκέι πια και να το διατυμπανίζεις θεωρείται μαγκιά και όχι πρόβλημα. Ετσι είναι», «Ε, ρε Χρυσαυγίτης που τους χρειάζεται!», «Αυτοί έχουν...
όχι μόνο θηλυκό κορμί, αλλά και θηλυκό μυαλό. Γεννάει σατανάδες», τόλμησε να πεί ο Δ. Βερύκιος σε ραδιοφωνική εκπομπή, σχετικά με την δήλωση του "φίλου" του ποταμιού του Θεοδωράκη, Αυγούστου Κορτώ, ότι δεν θα κατέβει στην πολιτική επειδή είναι αφοσιωμένος στον... άντρα του Αποστάσεις πήγε να κρατήσει ο Δ. Σταυρόπουλος, αλλά κατάφερε και μας είπε: «Υπάρχει δικτατορία των γκέι στη χώρα; Μεγάλη. Τεράστια. Αλλά αν ανοίξω το στόμα μου, θα πω πράγματα που μετά δεν θα παίρνονται πίσω. Υπάρχει δικτατορία. Και όχι μόνο δικτατορία, και μία μασονία. Υποστηρίζει ο ένας τον άλλο».


«Ο λόγος μίσους, αν υπήρχε σοβαρή νομοθεσία στη χώρα μας, όπως συμβαίνει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, θα διώκονταν ποινικά. Κανείς δημοσιογράφος δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τη δημόσια επιρροή που του δίνει η θέση του διαχέοντας τον ρατσισμό, το μίσος και την ομοφοβία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.
Την παραπομπή του δημοσιογράφου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενωσης ζήτησαν η γενική γραμματέας Μ. Κατσίμη και ο ταμίας Δ. Κοταρίδης.
«Ιδέα για χοντρό γέλιο. Τραβάμε ένα κάρο αγωγές στον Alpha για το ντελίριο του Βερύκιου, και με τα φράγκα που θα μας επιδικάσουν κάνουμε το πιο γαμάτο Gay Pride ever», έγραψε ο Α. Κορτώ στο Facebook.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου