Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Επιστράτευσαν και τον Στέλιο Ράμφο... Ο μόνιμος υμνητής των κυβερνήσεων του Μνημονίου με το χρίσμα του "φιλόσοφου"... το μακρύ χέρι του Δ' Ράιχ στην πατρίδα μας


ΤΟ MEGAΛΟ ΡΑΜΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Είναι εντυπωσιακό... Όποτε χρειάζεται να ψηφιστούν τραγικά και επώδυνα μέτρα, όποτε υπάρχει αναγκαιότητα να στηριχθεί δημόσια η κυβερνητική πολιτική, επιστρατεύεται ο Στέλιος Ράμφος. Ο μόνιμος υμνητής των κυβερνήσεων του ...Μνημονίου με το χρίσμα του "φιλόσοφου" στη σημερινή πρωινή εκπομπή του Mega μάς είπε τα εξής απίστευτα:...
  
1. Ότι η κυβερνητική πλειοψηφία έσωσε τον τόπο.
2. Ότι το Ποτάμι θα γίνει ρεύμα ανάλογο του ΠΑΣΟΚ του '81.
3. Ότι οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες για μια πολιτική αλλαγή είναι το...

συναίσθημα των ανθρώπων (προφανώς οι ταξικές σχέσεις, η φτωχοποίηση, οι κοινωνικές συγκρούσεις είναι επουσιώδη πράγματα).
 
Ο Στέλιος Ράμφος στη δύση της πορείας του έχει καταστεί προϊόν "μασάζ" του μέσου νεοέλληνα για να προετοιμάζεται να δεχτεί νέα, βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματά του. Για τον πάλαι ποτέ μαρξιστή θεωρητικό που ανακάλυψε ύστερα το Χριστό και κατόπιν τον Φρήντμαν, η πορεία για την κατάκτηση του τίτλου του καθεστωτικού διανοούμενου ήταν μονόδρομος και περνά μέσα από τα πάνελ των γνωστών καναλιών της διαπλοκής. Καλύτερα από μένα τα έγραψε πριν από μερικούς μήνες ο Μανώλης Ανανδρανιστάκης:
  
"Με το που ασπάστηκε τον νεοφιλελευθερισμό, ο Στέλιος Ράμφος έγινε αίφνης ο εθνικός μας φιλόσοφος, ο εθνικός μας πνευματικός, κάτι σαν Ρώσος στάρετς που στοχάζεται ολοχρονίς στο βουνό και κατεβαίνει δυο φορές τον χρόνο στην πόλη, για να μεταφέρει στο πλήθος τα γεννήματα του στοχασμού του. Ο Ράμφος δεν κατεβαίνει στην πόλη, πάει κατευθείαν στο Μega και τον ΣΚΑΪ και εκφωνεί τον λόγο του on camera, με την ταπεινή συνδρομή του Πορτοσάλτε, του Αναγνωστάκη, του Χασαπόπουλου."
 
fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου