Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Δουλέμποροι, αριστερά και Σόρος μαζί


Sorosgvdw
Χαμός στη Βουλή για ένα θέμα, το οποίο θα έπρεπε να είχε λυθεί εδώ και καιρό και αφορά στη δια των λαθρομεταναστών σπίλωση των Σωμάτων Ασφαλείας από δουλεμπορικά κυκλώματα, που ταυτίζονται εδώ με τις ΜΚΟ της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος και τα κόμματα της ευρύτερης αριστεράς, συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΣΟΚ...

Θυμηθείτε το σκηνικό μετά τα τραγικά συμβάντα στο Φαρμακονήσι: ένας λαθρομετανάστης τον οποίο έσωσε το Λιμενικό και βρίσκεται παράνομα στη χώρα, να κυκλοφορεί ελεύθερος και να καταγγέλλει τους ανθρώπους που τον έσωσαν, πλαισιωμένος από άλλους που ζητούν τη δίωξη των ένστολων! Και λίγες ημέρες μετά, να αποδεικνύεται ότι όλα αυτά είναι ψέματα! Και τι μας λένε οι των ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ & ΚΚΕ; Ότι όσοι ψεύδονται κατ’ αυτόν τον τρόπο, δεν πρέπει να διώκονται και δεν πρέπει να έχουν καμία απολύτως επίπτωση! Διότι έτσι γουστάρει η αριστερά!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Δεν γίνεται κάποιος λαθρομετανάστης και τυχοδιώκτης - τις περισσότερες φορές - ο οποίος έχει μόλις φτάσει – παράνομα – στη χώρα μας, να καταγγέλλει τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας διότι έτσι τον δασκάλεψαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, οι δουλέμποροι και οι «επιδοτούμενες» από διάφορες πλευρές ΜΚΟ και να διώκονται μέσα από αυτή την αντεθνική, ανήθικη, εξωφρενική και εθνομηδενιστική διαδικασία ένστολοι εργαζόμενοι, παιδιά του λαού, που αποτελούν στόχο της αριστεράς και των ΜΚΟ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, λόγω της προσήλωσής τους στα εθνικά ιδεώδη και στο καθήκον.
Κι όμως, αυτά αποτελούν ψιλά γράμματα για την αριστερά, η οποία έχει μία και μόνη επιδίωξη: τη διάλυση του εθνικού κορμού και θα μετέλθει κάθε μεθόδου, προκειμένου να το καταφέρει. Και δεν την ενδιαφέρει την αριστερά, αν σύρονται σε ΕΔΕ και δικαστήρια νέοι άνθρωποι που παίζουν καθημερινά κορώνα – γράμματα τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ασφαλείς. Η προστασία της πατρίδας και των Ελλήνων, της πίστης μας, της εθνικής μας κληρονομιάς και των συμβόλων μας, δεν περιλαμβάνονται  στις προτεραιότητες της ελληνικής αριστεράς.
Ποτέ δεν περιλαμβάνονταν. Και επιθυμεί τη διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και την αντικατάστασή τους από ορδές αριστεριστών & αλλοδαπών «πολιτοφυλάκων» και «αντιφασιστικές μοτοπορείες».
Το γεγονός ότι μόνο το 2012 σημειώθηκαν 42 ανθρωποκτονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς μέσα στην ελληνική επικράτεια, δεν φαίνεται να στενοχωρεί την αριστερά, που εγκλωβισμένη στην ιδεοληψία της και στα πολυπολιτισμικά & ελευθεριακά της προτάγματα, αρνείται να κατανοήσει πως η ασφάλεια αποτελεί ΔΙΚΑΙΩΜΑ του κάθε Έλληνα πολίτη, ΔΙΚΑΙΩΜΑ που εκείνη θέλει να του στερήσει, γεμίζοντας τη χώρα ανεξέλεγκτους αλλοδαπούς, πολλοί εκ των οποίων, όπως μας έχει αποδείξει η μέχρι σήμερα εμπειρία συμβίωσης μαζί τους, εγκληματούν, ενώ δεν σέβονται καθόλου την ανθρώπινη ζωή. Εξ ου και τα όσα τραγικά βιώνουν σε καθημερινή βάση οι πολίτες αλλά και τα όσα ακούν δια του αστυνομικού δελτίου οι πολίτες.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η αριστερά στη χώρα μας είναι ιδεοληπτική, καθυστερημένη, φιλομεταναστευτική, φιλο-ισλαμική, εθνομηδενιστική, επιθετική και βίαιη. Συνεργάζεται ανοικτά με τους καρχαρίες – κερδοσκόπους όπως ο Σόρος, που ευθύνονται για τη φτώχεια εκατοντάδων εκατομμυρίων συνανθρώπων μας. Η αριστερά δεν σέβεται τη Δημοκρατία, δεν καταλαβαίνει πως η χώρα οφείλει να προστατεύσει τους ανθρώπους της και την επικράτειά της. Ούσα ελευθεριακή, δεν την προβληματίζουν καθόλου η εγκληματικότητα και η αποϊεροποίηση της ανθρώπινης ζωής.
Το μόνο που θέλει είναι να υποστείλει τη γαλανόλευκη και να αποκαθηλώσει τις εικόνες. Ήδη, κάνα – δύο δήμαρχοί της το έκαναν στα δημοτικά καταστήματα των πόλεών τους, όπως σας καταγγείλαμε από την «ΕΩ». Ένα είναι το σίγουρο: αν κάποιοι δώσουν τη δυνατότητα στην ριζοσπαστική αριστερά να κυβερνήσει, θα το μετανιώσουν πρώτα οι ίδιοι πικρά, πολύ πικρά. Αλλά, τότε θα είναι αργά. Και αυτοί, όσοι στήριξαν στην κάλπη την αριστερά, θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής της πατρίδας τους και του μέλλοντος των παιδιών τους.    
Νίκος Χιδίρογλου
www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου